Dricker te på balkongen

Äntligen är jag hemma i min lägenhet i Nynäshamn! Jag har kört i sju timmar helt ensam och kom precis fram! Klockan är halv fyra och jag sitter ute på balkongen och dricker te & äter två mackor! Jag är så pigg av all redbull jag druckit i bilen så de ska bli kul och se när jag somnar!

Måste säga att det är väldigt rogivande att sitta på balkongen när det är otroligt lugnt i hela staden! Känslan i kroppen är underbar, jag är hemma!


Trondheim!

Idag har jag varit internationell och glassat runt i supermysigt Trondheim och gått på hotellvisningar! En helt fantastisk dag, full av magi och trevligt sällskap!

Tre dagar kvar till hemflytt! Woooooooohooooooo!


Rastlöst!

Nu har det varit extremt dåligt med bloggandet igen, men denna gång får jag skylla på att jag knappt har haft internet! Det är mindre tre veckor kvar i skolan och just nu händer det ingenting, medans det ändå händer massvis! Har en del skolarbete som jag iofs delvis är klar med, en dagstripp till Trondheim på tisdag, en tripp till fäviken på onsdag och tenta imorgon! Sen är det Emma Snäll som sätter sig i en fullastad bil och kör hem till Nynäshamn på fredag morgon! Längtar ganska så jättemycket faktiskt!

Skriver väl om ett tag igen, när jag har mer internet!



Juste juste! Har fått en bebis in i familjen! Lilla fina Charlie! :) en ny kusin, snacka om bred kusinskara, den äldsta fyller 23 och den yngsta är inte mer än en vecka! :)


Skäms på dig Emma

Det här med blogg är ingenting jag ska hålla på med för jag är så förskräckligt dålig på att uppdatera!

Hur mycket plugg som helst är det just nu och jag har precis strukturerat upp mitt liv så jag ska bli klar med allting i tid!

Juste var hemma i helgen med, träffade lite nära och kära vänner! Både på dagar och på nätter, inte en lugn stund, så det är som vanligt när man är hemma och hälsar på!

Nu är det iaf 20 dagar tills jag åker ner igen och jobbar lite granna, är hemma i fem dagar, åker tillbaka upp till Åre! Kör sista rycket i skolan och åker hem den 8 juni, alltså om trettio dagar, och då åker jag hem för att stanna! Åtminstone över sommaren! Jäklar i min lilla låda vad tiden har sprungit iväg, vart tog det här Åre året vägen!?


Valborg!

Gårdagens äventyr blev helt fantastiska! Länge sen jag hade så roligt och kände en sådan glädje!

Det var lite brand att ta itu med, borttappade solglasögon och kalla fötter!

Vi vaknade dock upp pigga och fräscha imorse, gjorde iordning en dunderfrukost och satte och sedan i solen. Där vi också har suttit hela dagen!

Imorgon är det skola och sedan personalfest på peakhuset!

Min hals mår ganska dåligt men jag hoppas att jag blir bra inom kort! Då jag har så mycket roliga saker inplanterat :)

Sov gott!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2924680/images/2012/pic_200827558.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2924680/images/2012/pic_200827597.jpg" class="image">


RSS 2.0