Vill hem

Åh nu vill jag hem! Vill tillbaka till Åre! Har packat alla väskorna så sticker nog i natt!

Vill upp och vara i snö! Jag vill ha mina varma vinterkläder på mig och vill åka skidor och bara hänga med mina vänner däruppe! Fira nyår, fira födelsedagen osvosv! :)

Ikväll ska jag iväg med Thomas och kika på skidor oså! Carro följer nog med också, vi måste förbereda för en awesome vecka.

Och Imorgon är de partaj i Åre, som jag har längtat!


Ös

Det blev en repris av förra årets utgång! Förutom några Förbättringar! Inget jagande efter folk, vi var ett stort härligt gäng, ingen överdriven fylla bland medlemmarna, mycket bra musik och god dricka! Inte massa utgifter på taxi och Inge bråk.

Kom hem halv sex imorse till Carro efter lite juldagsäventyr, då klev hon upp och gick till jobbet! Hon är så tapper min fina vän!

Sov till kanske tolv tiden och mim eftermiddag har jag spenderat på hovet, där jag fick se Djurgården ta hem vinsten för kvällen!

Nu ligger jag nere för räkning i sängen, kommer nog inte flytta mig en millimeter om någon inte kommer med ett riktigt jäkla bra erbjudande av något slag. Imorgon är min sista heldag i Nynäshamn innan jag beger mig tillbaka till Åre!


Julafton

Nu är julafton över för detta år! Det har varit supermysigt både på morgonen hos pappa, lunchtid hos mamma och sen hela eftermiddagen och kvällen hos min äldsta farbror och alla mina fem kusiner!

Kom hem vid tio tiden men åkte sedan ut till torö på lite te och för att vara lite snäll och hämta hem lite folk jag håller kärt om hjärtat!

Nu ligger jag nerbäddad för denna kväll och imorgon har jag planer på att sova ut ordentligt! Mellandagsrean är lockande men jag vill hålla hårt i mina dollars!

Nu är det dags att avrunda, efter två underbara dagar med fina människor. imorgon blir det fest med min allra finaste vän! Godnatt!


Julmys

Usch hemresan igår blev inte vidare lyckad mot slutet! Allting var skitbra tills vi kom till Märsta där bildäcket exploderade på E4an! Efter mycket väntade, skratt och trötthet kom vi hem till nynäs och jag var lite skärrad över det som hänt! Åkte hem packade ur bilen och fick sällskap hela natten så jag slapp vara ensam när jag var chockad!

Vi kollade på lite NHL winter classic, lite Sunes jul, karatefylla och tills sist saw! Usch, hujedamej vilket film!

Vid sextiden imorse gav vi upp och slocknade båda två, jag har dock legat vaken sedan tio och börjar bli lite rastlös! Idag ska jag få träffa min bästis! Vi ska gå runt i lite affärer och bara hänga, och kvällen kommer jag avrunda med middag och Julmys hos beatrice!

Nu väntar jag bara på att Herren breve mig kan vakna någon gång, ska nog gå och göra frukost åt oss sålänge :)

Peace


kaosad dag

Det har varit en bra dag och en dålig dag. Tentan gick galant, varför oroade jag mig ens? Arbetet med konferensen gick hyfsat men vi fick ett stort avbrott mitt i då min bil och tre andras brev lite klämda av en stor lastbil, det var den mindre bra delen av dagen. Som tur är så är röda faran körduglig och jag kan ta mig ner mot Nynäshamn imorgon!
Nu tänker jag sätta fart att skriva en uppsats som måste vara klar tills imorgon, för jag orkar inte gå till skolan imorgon, det gör jag bara inte! :)

Okontaktbar

Idag rann bägaren över, nu går jag i idé och så är det total fokus på skolan till onsdag morgon!

Så bli inte förvånade om jag är okontaktbar de närmaste 30 timmarna


Första skiddagen för säsongen

Idag har vi varit ute och åkt skidor, eller det blir inte överdrivet många åk för min del för att jag är så feg när det kommer till den branta backarna, som var de enda som var öppna idag. Emmely peppade mig och tillslut så tog vi oss hela vägen ner till värmestugan. Dock blev det några vurpor men vad tusan gör det, det är bara upp och hoppa igen och utan Emmely vet jag inte vad jag skulle göra. Hon är säkert urless på att hon inte får åka så som hon vill, men jag beundrar hennes tålamod, och jag ska övaövaöva så jag tillslut kan börja åka lite med vågat och känna att jag har mer kontroll. Idag började det äventyret och jag kan dra slutsatsen att jösses vad jag kommer ha ont i kroppen imorgon!
Nu ska jag alldeles strax laga lite krubb, det blir omelett med bacon idag. Orkar inte anstränga mig mer än så! Samtidigt så håller jag på och packar för hemresa just nu, och har tvättstugan vid fem. Sen ska jag också hinna plugga inför tentan. Hade varit skoj att åka ännu mer skidor men nu är läget som det är, när jag kommer tillbaka från Nynäshamn då jäklar blir det skidor varje dag under jullovet!
Nu ska jag fortsätta packa lite, om tre dagar åker jag hem och firar jul! whoop whoop

Soffhäng

Vaknade för inte så länge sedan, och det är en fröjd att vakna varje morgon med massa snö utanför fönstren!

Idag blir det en heldag hemma, måste städa, slänga massa sopor, panta flaskor och plugga till tentan. Blev inte alls mycket att pluggande inför tentan igår, eftersom jag mådde så dåligt!

Får se vad jag tar itu med först, men dagen är lång så just nu ligger jag och degar i soffan, och har inga planer på att resa på mig inom den närmsta timmen


säsongens första afterski

Idag har jag knegat, det var riktigt skönt att komma igång med att få börja tjäna lite pengar! Mari är också världensbästa som fixar allt detta åt mig, och låter mig visa vad jag kan!
Efter jobbet gled jag hem till MLY, och vi drog vidare på Afterski som eventarna hade styrt upp. De va skoj men ingen alkohol idag för min del  så man släppte inte loss på samma sätt som de övriga. det blev musiq quiz och lite striptease haha! 

Åkte hem i tid för att plugga till tentan, vips så var klockan strax efter nio, inge plugg till tentan har blivit gjort och jag tar mig inte upp ur sängen då jag känner mig lite risig och supertrött!
så jag får vila idag och köra en heldag imorgon istället!

oeffektiv

Försöker få något gjort, bland annat försöker jag plugga på tentan, men det blir inte överdrivet mycket gjort där. Kunde ha varit ännu effektivare än vad jag är idag! Det får bli skärpning i helgen!
p.s, en sak som irriterar mig något enormt, är när ens vänner inte förstår hur jävla ont det gör, det är fan inte enkelt alla gånger.. tack för mig

tentavärld

Idag går jag in i min lilla tentavärld, har mängder att göra och få förståelse för så det är bara fokus som gäller! 

Imorgon skall jag göra första dagen på mitt nya jobb med, det känns kalasskoj, sen på eftermiddagen blir det afterski hos våra fina eventvänner, det kan man ju inte missa. Bara en litenliten stund, innan man återgår i tentavärlden inför helgen. Sen ska det hinnas med lite skidor också, hehehe...

jag och fina fina emmely när vi åkte pulka i söndags!

blääääääää

Usch, jag vill bara gräva ner mig och aldrig komma upp igen! fan vilken jävla dålig dag
är arg, ledsen, besviken, sårad, irriterad, trött, ensam, utmattad,  har huvudvärk och är trött!

fokus

Nu har jag fått lite tid över. Denna helg när mina vänner har varit här har varit underbar! Jag har mått så himla bra och varit så lycklig över att ha mina älsklingar här! 

Vi har gjort allting från festat, till att ha åkt bil, druckit massa gott, ätit massa gott, lekt med snowracers, badat, skrattat, tjafsat ja verkligen allt. men allting har gjorts med glimten i ögat och kärlek i kroppen! 

Nu när dom har åkt, vilket de gjorde i söndag så var det raka vägen tillbaka till verkligen, och jag saknar dom mestadels hela tiden, det blir jätteensamt att bo så intensivt för att sedan bli totally alone!
Men nu är det fokus som gäller, det är tenta den 20/12, alltså på tisdag nästa vecka. Den vill man absolut inte misslyckas med, och dagen efter den åker jag hem. Hem till Nynäshamn för att fira jul, träffa fina vänner och relaxa lite från skolan, det blir en rehab vecka efter tenta och inlämningsuppgifter, sen är det bara att sadla om inför nyår. då jag får besök och ska mysa med massa härliga vänner!

Ready, set, go!

Nu är allting klart, verkligen allting! Det enda lilla som ska fixas kan jag inte göra fören imorgon, och det är att diska det sista och bädda sängen, hehe..

Nu kommer jag inte uppdatera fören på söndag, för från och med imorgon ska jag ägna all tid till mina underbara vänner!

Så see you when I see you


Jobbig dag!

Idag har det varit en jobbig dag med massa olika åsikter, enough said...

Nu tänker jag blicka framåt, rättare sagt till torsdag, som kommer starta med middag på bygget, massa dans till Rebecca & fiona, för att sedan bli upphämtad av mina stjärnor!

Sedan är hela helgen uppbokad med mina fina, och det är det som får mig att kliva upp på morgonen, känslan av en underbar helg!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, jag är riktigt trött idag med! Imorgon är det bara halv dag, slutar vid tolv! Då är det raka vägen hem för att förbereda allting! Hihi good night :)


Irriterad

Ikväll är jag trött, väldigt trött! Det har varit en fruktansvärd lång och påfrestande dag. Humöret har inte varit på topp och idag har jag till och med känt mig riktigt irriterad på folk! Det är inte vanligt när det gäller mig. Just nu känns det som jag jobbar och jobbar och jobbar men får inget tillbaka.. Kan vara att jag överreagerar, men så känns det inom mig just nu

När skolan var över åkte jag med elbowbroker (Emmely ) hem, vi snackade lite, åt lite middag och kollade på julkalendern. Hon är bra hon!

När jag kom hem vid åtta tiden efter jag varit och handlat frukost inför helgen så kastade jag in en maskin tvätt, plus att jag handtvättade. Skulle ha burit ner mina kartonger i källaren också men det orkar inte lilla Emma göra idag. Utan det gör hon imorgon!

Nu börjar ögonlocken bli tyngre och tyngre, så nu är det dags att sova!

Godnatt!

P.S, det har snöat ännu mer idag! Hihi


Inte en fläck asfalt

Då var det dags att krypa till kojs och förbereda för en ny vecka. En vecka närmre jul, nyår och födelsedag!

Imorgon har vi "skolfika" på förmiddagen och sen bara en lektion på eftermiddagen, så en rätt enkel dag :)

Jag håller tummarna för att det snöar imorgon med, för nu är jag riktigt trött på grå asfalt, och vill inte se en fläck asfalt till fören i april typ!

God natt! :)


Andra advent

Då var det andra advent då, tiden bara springer iväg!

Idag blir det en riktigt skön hemmasöndag för min del! Just nu rullar filmen avatar på teve!

Jag ska också gå och handla lite inför nästa helg så det är klart, för nu drar en hektiskt vecka igång, mycket ska avslutas och styras upp i skolan. Dessutom är det de stora genomförandet för vårt projekt, kröning på fredag och uppträdande på lördag!

Dessutom som ni alla vet kommer ju mina fina vänner! Jag vill ju att dom ska älska mitt hem så det är viktigt att allting är som bäst, så dom känner sig hemma :)


Sunes jul

Den här kvällen har jag skrattat så mycket att jag kommer att leva en evighet! Hahaha! Sunes jul är en helt oslagbart bra julkalender! Lär ha träningsvärk i magen imorgon, och Ellie lär vara frisk av allt skrattande!

Till det åt vi lite chips och dipp, var riktigt skönt med en lugn och rolig hemmakväll!

Nu är jag hemma i sängen igen, och det är riktigt jävla skönt! Imorgon ska jag försöka sova länge!

Citat från kalendern;

"naw, tycker du att du är för liten? Nää, men alla andra tkr de, men mamma säger att storleken har ingen betydelse, utan det är hur man är"

"Det där är ju slöseri med Håkan, han har ju tjejskräck! "

"Det där ska du få fan för! "

Haha
Haag


Good life

Jag är glad! Huvudvärken sen igår är borta. Jag har helt underbara vänner och Åre är the best of the best! Har nästan städat klart hela lägenheten idag! Nu är det bara köket och badrummet kvar, det tar jag imorgon eftermiddag!

Sen behövs det bara ytterst lite ytlig städning på onsdag eftermiddag innan mina polers kommer på torsdag!
Då är det även invigning i skolan, dessutom litar Rebecca och fiona på bygget, första kvällen för säsongen. Så jag är lite sugen på att gå dit och dansa ända tills dom anländer vid ett/två på natten!

Dom är ju inte dåliga dom tjejerna. Nu drar säsongen igång, vilket känns skitbra! Och hela nästa helg är full av fest! Whooop whooop


Fredag eftermiddag

Tiden går fort när man har kul (läs; städ dag)

Har tagit ut allt ur mina garderober idag, plockat undan massa sommarkläder och kläder jag absolut inte använder, samt kastat sådant som varit trasigt, även fast det har varit favorit plagg!

Jag är iaf långt ifrån klar med min storstädning! Har dock dammat av alla ytor och dammsugit madrassen i sängen och nästan plockat undan allting som ligger framme, har väskan med kläder sen förra helgens äventyr kvar, plus allting som är nytvättat som skall vikas in i garderoben. Därefter är det dammsugning och skurning av alla golven.

Det gäller att ta sig i kragen bara så man blir klar, men jag tror att det är detta jag kommer få pyssla med denna fredag. Står i valet och kvalet om jag ska åka in till Åre och gå ut ikväll, men jag ska in dit imorgon och nästa helg lär inte bli vidare billig. Så jag tror jag håller mig hemma!

Imorgon ska vi i luciagruppen servera glögg och pepparkakor på Ica, mot att dom röstar på lucia, det ska bli skoj! Efter det ska jag hem och ta hand om Ellie! Hon är sjuk den stackaren!


Klarvaken

Varför vaknar man alltid jättetidigt och är klarvaken när man är ledig och får sova hur länge man vill?!


emmaliscious

emmaliscious, det kallade en fin vän mig idag. och ja gillar det, han är go han! 

Idag har gjort ett fynd som jag nästan tror att ingen kan bräcka, jag har köpt en hylla som "svävar" på väggen som nästan är två meter lång för enbart en flaska glögg, så nu är det ännu finare här i min lägenhet. plus att jag har fått upp julstjärnor i mina fönster, livet är bra ibland!
imorgon är jag ledig och då ska jag julstäda, det blir mycketmycket städning då kan jag lova, det måste vara fint till nästa helg!

RSS 2.0