Busande!

Ikväll har vi busat så det heter duga! Tejp på vattenkranarna, muggar med vatten ovanpå dörrarna, tandkräm på handtagen, tejpat igen kylskåpen och tejpat låsen på dörrarna med mera! Jädrar vad kul de va när viktor satte på kranen och det sprutade vatten i hela köket!

Har skrattat så tårarna sprutar denna kväll! Sen sålde jag även mina öl till grabbarna så det blev lite catching i kassan!


Spel

Spel under earth hour! Supermys!
Jag vann, hihi


Spontantripp ner på byn

Jag och Sofi gjorde en spontan tripp ner på byn! Sofi hamnade i ett bra mood och handlade massa fina saker! Rip curl butiken har 50% på nästan rubbet. Vilket värkte i hela kroppen för min del, då jag inte kan handla för pengarna ska sparas! Buhu :(

Finns en sådan fin plånbok jag skulle vilja ha därifrån. Ska verkligen suga på den karamellen och se om jag ska unna mig den eller inte, att ha en bra plånbok man kan hålla ordning i kan ju knappast vara en dålig investering!

Ikväll ska vi ha spelkväll här i stugan, massa snacks har vi handlat och medans vi väntar på att de andra ska jobba klart så ligger vi och vilar, vilket är så himla skönt!


deklarerat

Idag har jag gjort lite nytta, jag har städat mitt rum, jag har deklarerat efter pappa ringde mig och sa att min deklaration hade kommit och jag gjorde rena rama glädje dansen här i mitt rum när pappa berättade att jag får tillbaka massa pengar från skatteverket!
Så otroligt skönt ska jag be att få tala om, det räddade min sommar!

En vecka kvar till spanien exakt idag, vid den här tiden nästa lördag sitter jag på flyget till Spanien! Fick också schemat för hur jag ska jobba på Copperhill nästa vecka. Ska enbart jobba tisdag/torsdag sen är jag ledig resten. Då kan ni ta och skriva upp att jag ska försöka hinna åka skidor, med hopp om att det är kalasväder! det är inte många skiddagar kvar nu!



Muffins

Nu har nästan denna fredag tagit slut, och imorgon är det lördag. Den sista dagen i denna månad. Tiden går fort, nästan för fort emellanåt. En vecka kvar tills jag sitter på flyget till Spanien, ni kan ju förstå hur mycket jag längtar!

Det har varit en ganska bra dag idag faktiskt, fick underbar hjälp med en faktura jag tappat bort från halebop, så nu är den betald och jag kommer inte hamna i finkan. Nu är det enbart hyran kvar som ska betalas och sen var allt betald = pengarna typ slut!

Så jädra trist att vara student ibland, man hinner knappt njuta av pengarna innan dom försvinner igen. Blir en snål månad, tur att sola och bada inte kostar något hehe!

Har även bakat muffins till min fina familj här, dom smakar som scones, så blev alltså misslyckade haha. Men så blir det när man varken har vaniljsocker eller bakpulver haha

Ikväll ska jag njuta av massa greys avsnitt, har sådan växtvärk, om det nu ens är möjligt i min ålder!


Rea!

Är hemma idag med, börjar bli fruktansvärt tråkigt!
Jag och Karolina bestämde oss iaf för att åka ner på byn och ta lite luft! Vi gick en runda på veromoda där jag handlade en fin tisha och en klänning. Praktiskt talat gratis var de! Rea är fantastiskt!

Nu ligger jag i sängen och kollar film, som vanligt!


Popcorn

Nu är det nervöst här på fyran, popcornen är slut och jag skriker högt varje gång Djurgården gör mål! Det är inte mycket kvar av matchen och mina sambos tycker jag är knasig som är så nervös. Dom har nog inte riktigt hajjat grejen! Haha


Hockey

Idag håller jag alla mina tummar för Djurgården! Tyvärr har jag ingen teve så får följa matchen via radio och äta popcorn! Alla andra här ska ut på Veronica Maggie ikväll, tyvärr kan jag inte följa med då jag är sjuk :(

Så får nöja mig med hockey! Vilket inte är fy skam! :)


Smart!

De senaste veckorna har jag varit ledsen över att jag bara haft tre kanaler och alla andra haft många fler. Idag var jag smart och gjorde en kanalsökning och nu har jag massor! Woooho!!
Glad tjej!


Tråkigt liv

Jag förstår att ni säkert tycker det är supertråkigt att läsa min blogg just nu. När jag är sjuk. Det enda jag gör på dagarna är att kolla på film och sova. Har redan dragit igenom över 8 filmer sen jag kom tillbaka!

Under morgonkvisten har jag och tjejerna jag bor med suttit och diskuterat relationer och killar. Kan för hela mitt liv aldrig förstå hur det är en diskussion som aldrig tar slut. Jag är dock tacksam för alla killar som finns i mitt liv, släkt, vänner och kärlek. Fina människor är det :)


Ny duschad

Har nyligen duschat, fixat naglarna och lagt mig i sängen & börjat läsa en bok vi fått i skolan.

När man är sjuk tror jag något av de bästa är när man får duscha och lägga sig i en nybäddad säng. Man får lite känslan av att man duschar bort lite av sjukdomen.. Men det är väl mest psykiskt hehe...

Ni kan ju lita på att det allra första jag kommer göra när jag blir friskt är att åka skidor! Håller tummarna för att de kommer vara bra väder den dagen, för just nu ser det ut som följande utanför mitt fönster. Inget man direkt hoppar högt över!


Fortfarande sjuk

Hej! Ligger fortfarande nerbäddad i sängen och mår lite halvt som halvt! Har packat upp min väska och städat lite för jag kände mig bättre men nu ligger jag igen, med hosta och dålig hals.

Glänser ett öga på mina skidor och det känns som det inte blir mycket mer skidor denna säsong. Vilket känns så jädra tråkigt. Här får jag ligga nerbäddad när man kunde ha varit på praktiken och även åkt skidor!

Ibland så suger livet


Hemma i Åre!

Ligger nerbäddad hemma i min säng i Åre! Tågresan gick bra, då jag somnade vid Uppsala ungefär och vaknade 30 minuter innan Åre! All snö är nästan borta, och det var nästan så man grät när man rullade in i Åre!

Känns underligt att vara här när man för lite mer än tolv timmar sen var i nynäs.

En och en halv vecka kvar till Spanien! Och cirka 2 och en halv månad kvar i skolan, innan jag flyttar hem. Håll ut mina vänner, snart blir allt som det ska igen! Ska dock göra dessa sista veckor till en riktigt bra tid!

Så får ni träffa en strålande Emma i början av juni!
Då ska jag flytta in här, checka bilden och njut


Åka hem dag

Nu ligger jag i soffan och väntar på att Thomas ska hämta mig, därefter väntar en 10 timmars lång tågresa! Jublar inte högt över det skulle jag vilja påstå


Ensam

Jag är inte den som brukar bli sjuk, och brukar inte gnälla eller erkänna att jag är sjuk utan kör vidare på högt tempo utan att lyssna på kroppen.

Nu måste jag säga att jag är så pass dålig att jag måste klaga och att jag blir så arg på mig själv att jag aldrig lyssnar på min kropp.
Att bara veta att jag ska sitta på ett tåg i 10 timmar imorgon får mig att gråta..
Den yrseln jag har nu och mitt onda i lungorna bidrar också till tårar!

Känner mig ensam och svag, skulle behöva någon som håller om mig och säger att allting kommer bli bra, någon som övervakar så man inte behöver känna sig så hjälplös.. Känns ju sådär att åka tillbaka till Åre i det här skicket,

Ligga ensam på tolv kvadrat och känna sig sådär jobbigt ensam och hjälplös


BB

Nu är det dags för BB med min fina Beatrice!

Påskmusten är upphälld och jag känner mig hög och helt knäpp i huvudet. När detta är slut är det raka vägen hem, ser inte fram emot att gå hela den vägen bara :(


Näst sista dagen

Kvällen igår blev väldigt lyckad! Kanske lite väl lyckad så som det känns idag! Ligger på soffan i min blivande lägenhet ( som jag flyttar in i när jag flyttar hem igen) och bara slö kollar på teve.

Har nyligen bokat en tågbiljetter hem, omkring 21.00 imorgon kväll åker jag tillbaka till Åre. Det är så mycket man vill hinna med när man är hemma såhär och det känns som man aldrig hinner med allting!

Jag lever på hoppet om att jag får ett bra avslut på denna spontana hemresa nu ikväll, för nu kommer jag inte hem igen förrän jag flyttar hem...

Det är jobbigt att vara ifrån alla vänner och all trygghet under en sån här lång tid.. Varje gång jag kommer hem och jag träffar mina vänner eller pratar med gamla goda vänner blir jag alldeles varm i kroppen och den glädjen man får av att vara i närheten av människor man trivs med är ovärderlig! Oavsett vad man har för relation, det är inte det som är det viktigaste, utan tryggheten är det allra viktigaste! :) jag är glad över att jag har så fantastiska människor omkring mig!



Om en stund blir det nog en dusch för att fräscha till sig lite, vad som sker senare får vi se. Det är kanske skönt också att inte ha några måsten,
Att kunna göra precis vad man vill :)


Fest

Fest Äre idag! Dricker massa bubbel och umgås med massa fina tjejer! Full
Och glad! Eller de sista kan diskuteras,
Eller jo jag är glad! Till viss del! Snart åker jag tillbaka till Åre, ska bli skönt!

Åre <3


Febern är gone baby!

Febern är borta och rösten likaså; men jag är glad ändå! :) för att jag mår bra!

Sitter nu i bilen in till stan med grabbarna, vi ska äta lunch och shoppa lite! Njuta av fantastiska Stockholm denna soliga fredag!

Ikväll ska jag äta middag med min fina Elina! Dundermysigt ska det bli iaf!


Talförbud

Vad roligt att jag även, som körsbäret på toppen tappat rösten. Så nyligen när jag pratade med min bonusfarmor i Spanien så fick jag talförbud av henne, haha.

Trött som en gnu är jag. Så fort criminal minds är över ska jag sova. Criminal minds får mig att tänka på när Victor bodde hos mig. Vi kollade på det nästan varenda kväll innan vi somnade :)


Pannkakor!

Pappa lagade pannkakor till mig, jag blev superglad! Åt massa pannkakor, kanske lite snabbt, kastade i mig cocilliana och massa piller som slutade i att jag blev väldigt snurrig och illamående så blev tvungen att lägga mig ner. Nu känns det bättre :)

Men så jädra dumt att äta för mycket så man mår dåligt av det istället...


Fin besök

Om inte jag blir frisk snart kommer jag börja gråta! Imorse var febern högre än igår, men nu har jag tagit Ipren så den har gått ner lite och jag hoppas med hela mitt hjärta att den håller sig nere!

Beatrice kom nyss förbi och hälsade på, fick två fina blommor! Vi satte oss lite i solen vi pratade, om
Helgens planer, framtidsplaner, sommaren och massa annat! Det blev en kort visit och nu ligger jag i sängen igen för att vila lite mer. Jag måstemåste vara bra tills imorgon!!
Annars är det väldigt synd om någon


Ny telefon!

Har idag gjort en riktigt spontan grej och köpt en ny telefon. Typ samma som innan fast bara snäppet bättre!

Febern har släppt lite och jag har tagit mina piller och druckit cocilliana eller vad det heter. Gott är det inte iallafall!
Har även träffat Thomas och hängt med honom en Snabbis, fin fina kille. Som både hämtade och körde hem sjuka lilla mig! Så ska en bra vän bete sig!

Imorgon ska jag klippa mig! Frågan är bara om jag ska klippa av allting igen eller vad jag hittar på, har ju superlångt hår nu! :)

Ligger även i sängen och kollar på big brother, den här säsongen är så jävla patetisk så man mår dåligt! Alla är sådana lipsillar! Det var bättre förra året när snygg Martin var med.. Och sipan är så irriterande att man skulle vilja dränka honom!


Feber

Hög feber har jag fortfarande, vilket känns väldigt obehagligt då jag fryser och känner mig helt knäpp!

Har tagit massa olika mediciner och även gjort medicin shotar, så fan ta världen om jag inte blir frisk nu!

Ikväll kommer ytterligare en räddning, då jag ska få dunderhostmedicin av beatrice med morfin i! Då jädrar!

Kollar för tillfället på blind side, bra jävla film dedär!


En timme kvar

Nu är det typ bara en timme kvar tills jag landar på Centralstationen där pappa hämtar mig! Det allra första jag ska göra är att stanna vid McDonalds och säga hej till världens finaste vän som jag saknat så jädra mycket!

Sen är det plattan i mattan hem för farsan då jag kommer ramla i säng av trötthet och imorgon tänkte jag sova hela dagen så viruset flyger sin kos


Ljusdal

Nu har jag kommit så långt som till ljusdal, det känns som om jag mår bättre men samtidigt vet jag att enda anledningen till det är att jag är så hög på piller!

Bra eller dåligt? Det kan ju diskuteras!


Är så arg på världen!

Idag skulle jag ha åkt till Göteborg med mina fina klasskamrater och bott på hotell samt spenderat dagarna på en mysig mässa!

Detta är nu avbokat för min del då jag mår riktigt dåligt och kan inte åka med. Är så ledsen och besviken, hade verkligen sett framemot att åka till Göteborg!

Så jag gjorde en spontanare och bokade en sista minuten hem till Nynäshamn. Tänkte att om jag är sjuk så kan jag lika gärna ligga där, då jag knappt ens orkar ta mig upp ur sängen eller ens laga mat själv, nu håller jag alla tummar jag har och hoppas att ni gör densamma för min skull så jag kan få må lite bättre till Helgen så jag hinner umgås med mina fina vänner med och inte känna mig helt alone och svag!

Har suttit av en timme på tåget nu, lite mindre än sex timmar kvar tills jag blir hämtad på centralen. Tur att väskan är packad med massa piller, så jag klarar av den här resan

Peace


:(

Kul att vakna av att man nästan gråter för att man har så ont i hela kroppen. Ut och resa idag vare ja!


Får snart damp

Folk väsnas utan att ta hänsyn till att andra mår dåligt och sover

Och ja, min hängighet jag kände av tidigare har blivit värre och det gör det bättre av skrik, larm och dunsar..

Vill sova...


Tvättstugehäng

Sitter just nu nere i tvättstugan på hotellet, väntar på att maskinerna kan bli klara så jag kan få gå upp till min lägenhet och spela spel med brudarna!

Har massor att packa med, imorgon bitti måste väskan stå färdig packad för avfärd, jädra roligt ska det bli att resa lite och ha några sköna dagar på hotell!

Juste, det dumpar snö ute med! Så om det fortsätter som det gör nu och kylan håller i sig så kommer det vara härlig puderåkning imorgon när jag och Ellie ska ut och åka skidor! ( om det inte är snöstorm då med dvs)

Vid tolv imorgon börjar praktiken och vid kvart över nio imorgon kväll avgår tåget. Mycket spännande! :)


Lyckorus

Kvällen igår var så bra att man vaknade med ett lyckorus, hade en bra dag på
Jobbet, även fast det var världens vackraste väder ute!

Nu har jag krupit ner i sängen och kollar på abduction, den kan komma bli en av de bästa filmerna jag sett. Men det visar sig!


Crazy night

Kvällen tog en rejäl vändning och jag hamnade hos mina gamla gymnasielärare Emelie och Anna som är i Åre och åker skidor! Det bjöds på massa öl och champagne. Vi röjde vipen på bygget och nu ligger jag på deras soffa och börjar jobba om sisådär åtta timmar men är inte körduglig så kan inte ta mig hem!

Crazy night, men jösses vad jag är lycklig! ( och även kanske lite salongsberusad) men vad gör det? man lever ju bara en gång! Wooho!


Här på fyran

Det ser ut att kunna bli en bra kväll här på fyran, alla i familjen är snart hemma och det vankas kanske spelkväll med alla! Mycket trevligt :)

Imorgon vankas det jobb igen, men denna lediga dag har varit helt fantastisk! Välbehövlig! :)


Grym dag!!

Idag har det varit en sådan dag full av glädje! Skidåkningen har varit bra! Solen har skinit och det har varit så jävla bra!

Man blir så hög på livet en dag som denna!


Glad tjej blev ledsen tjej

Det var sol imorse och jag kände mig riktigt glad och sugen på att åka skidor! Tills det började blåsa storm, regna och alla liftarna stängde... Glad tjej blev ledsen tjej :(

Så jag drog mig till gymmet istället, cyklade lite och nu är jag hemma. Har precis ätit middag och ikväll ska jag njuta, för imorgon är min första lediga dag på mer än två veckor! Då blir det massa skidåkning!

Sen på söndag är det tillbaka till jobb och samma visa under mån-tisdag, sen tisdag kväll åker vi till Göteborg!
Whooooho! Kommer bli toppen!


Boost

Hey I’ve been looking outside myself trying to be somebody else
But every time I got stuck - in the middle

I thought that if I only let them see the girl they wanted me to be
Then I would never ever get stuck - in the middle


Lärorik dag

Idag har det varit en kanondag! Har lärt mig supermycket och fått mycket arbetsuppgifter, skoj!

Middagen är lagad och för en liten stund är det ryggläge i sängen, är slut som artist! Lite senare tänkte jag gå och simma om jag inte är genomslut!

5 dagar kvar till fina Göteborg! Längtar!

Och bilden är från villan som tillhör copperhill, där kan man bo utan dåligt samvete!


Nytt kort

Ett nytt bankomatkort är beställt och kommer på fredag. ( efter att bankomaten slukade det inatt) Jag har nu märkt hur beroende man är av teknik och elektronik i dagens samhälle. Hemläxa till Emma; börja bära mer kontanter, så hamnar du inte i denna situation igen.

Har nyligen varit och simmat, hade hela poolen för mig själv, vilket är så jädra skönt! Nu håller jag på att laga iordning lite mat, sen ska jag ta tag i att göra iordning mitt rum.

Ska skicka hem lite saker med min pappas chef som är på besök häruppe i Åre. Han har även med sig en väska med sommarkläder pappa skickat med. Blir prima inför Spanien resan :)


Tack

Kvällen blev inget hit, var riktigt exalterad från början sen började det ske lite saker och humöret droppade. Körsbäret på toppen var när bankomaten svalde mitt bankomatkort, känna fantastiskt bra.... Not...

Åker till Göteborg på tisdag och jobbar hela veckan när banken har öppet. Emma har ett litet problem att lösa!

Godnatt


Glädje

Idag är det utgång, det blir klackarna i taket och fullt ös!

Vi blir ett riktigt härligt gäng och jag känner mig faktiskt riktigt taggad på att skaka lite rumpa!


Inga här

Jag undrar vad jag gör på min praktik när inga av mina handledare är här. Jag kan ju inte ta tag i något själv och det är inga konferenser inbokade under morgonen. Vad gör jag för nytta här vid halv åtta om inte ens mina medarbetare har kommit? Blåser storm gör det ute med, detta väder är så jädra trist!


Bullar

Mums!


Bullfika

Idag är det pissväder, regnet öser ner och det är blött och deprimerande! Så när vädret inte gör någon nytta får man ta saken i egna händer, så jag har bakat massa bullar! Typ 50 stycken... Blev lite mer än vad jag väntat mig, men min lilla "familj" här är överlyckliga över att det finns massa bullar. Mirell och Sofi sitter här breve och mumsar i sig, Frida är snart på ingång och sen blir det total mys med bullar och mjölk!

Life is good :)


Huvudvärk

Sitter inne på bokningen på copperhill, studerar hur Gunilla och Malin jobbar här. Det stormar ute och tekoppen jag har i min hand känns verkligen som den är på rätt plats!
Har en huvudvärk som heter duga, längtar tills klockan blir fyra så jag kan åka hem och vila!


Jackass 3

Har haft det supermys hela kvällen! Mirell, Frida, Jesper och jag har hängt på mitt rum och kollat på jackass 3! Skrattat som aldrig förr och ett gott skratt förlänger livet har jag hört!

Nu är det taken på teve, en av världens bästa filmer. Så nu är det ryggläge i sängen det enda jag lägget fokus på!

Godnatt!


En bra dag

Idag känner jag att det är en bra dag! Jag har sovit och vaknade utvilad! Även fast klockan var ställd på halv nio :)

Det har varit en bra dag på jobbet, med bra arbetskollegor och bra musik! Gjorde ett bra pass på gymmet i sällskap av Anna och nu sitter jag i köket i våran lägenhet och gjort en champinjon soppa med tomat! Mums!

Snart kommer tjejerna hem, då får jag lite sällskap i detta tråkiga väder som är utanför! Det regnar och blåser storm, det är med glädje som jag åker till Göteborg om cirka en vecka, så man förhoppningsvis får uppleva lite vårväder. Gå runt i converse, vårjacka och stekiga solglasögon!

Som sagt, idag, idag är en bra dag och klockan är bara sex. Vilket ger utrymme för att den kan bli ännu bättre :)


Volontärsfest

Denna världscups dag ha varit kul men det har varit kaos väder. Ena sekunden sol och andra snöstorm! De svenska tjejerna var grymma idag och vi hade ett tag fyra svenska tjejer i topp fem i finalåket, grymt!

Nu till kvällen har det varit volontärsfest med fri dricka och buffé! En mysig kväll med fina människor. När volontärsfesten var slut drog alla vidare till bygget och jag taggade hem, jobbet kallar imorgon! Klockan står på halv nio!

Föresten, ett budget tips till alla er som inte har råd att betala för att köra en bil på isarna här i Åre, ge er ut på vägarna ikväll bara, har aldrig varit med om att det varit såpass halt som det är idag! Speciellt utanför bygget! Bara ett tips! :)

Nu är det dags att kasta in handduken, sängen är bekvämare en aldrig förr och jag tänker nu välkomna John blund som mitt natt sällskap!

Godnatt :)


Storslalom

Dagens Alpina världscuptävling har varit awesome! Tyvärr gick det inte så bra för våra svenskar i storslalom, men det gick bättre för exempelvis Lindsey vonn som vann hela tävlingen! Imorgon är det slalom och då håller vi tummarna för våra svenskar!

Klockan står på sju och jag börjar jobba halv nio! Så ikväll blir det lugnt, för imorgon blir det lite middag och sånt trevligt!


Drömmar

Inatt drömde jag en sån sjukt underbar dröm, och det handlade inte om någon resa eller henrik Lundqvist! Jag drömde att jag vann 100 000 riksdaler! Det hade ju inte varit liiiiiite najs just nu!


Svimfärdig

Idag har det varit en jobbig dag. Inte nog med att jag var uppe klockan sex imorse så har jag varit svimfärdig & kallsvettig hela dagen! Så nu ligger jag nerbäddad i min säng och tänkte se om jag kan sova någonting. Imorgon och på lördags blir det två långa dagar som innehåller jobb med den alpina världscupen! mycket roligt!

I övrigt så känner jag väl att jag bara vill snabbspola över den här dagen, är arg och mår som sagt Inge vidare. Blir så förbannad på människor ibland, att folk inte har nå jävla vett i huvudet!!


Heeeeelt slut

Idag har jag slitit, tiden har gått superfort och jag har fått ännu mer ansvar, I like it!
Har även varit inne i "villan" idag, som ägaren till copperhill äger, som kostar minst 50000 riksdaler natten. Trodde aldrig jag skulle få sätta min fot i det huset och resultatet blev att jag är kär, jag är kär i det huset! Helt fantastiskt och unikt!

Ikväll är mitt enda fokus att hålla mig vaken till greys. Som om jag längtat efter denna premiär! Fantastiskt underbart!

En massage på min ömma kropp skulle inte heller sitta fel, om någon känner sig manad att ställa upp. Antigen själv eller med pengar! Tack på förhand :)

Juste, nu när programmet tunnelbanan rullar på teven kan man inte låta bli att sakna Stockholm lite. Så många spännande och roliga minnen med fantastiska människor. Längtar tills de sena utenätterna i sommar!


Brutal träningsvärk

Godmorgon, jag undrar alltid varför man alltid vaknar så tidigt när man har sovmorgon! Nu är det mer än två timmar kvar tills jag börjar och jag är knappt ens trött!

Träningsvärken sen de senaste dagarnas träning är brutal, har ont överallt, bröstmuskler, rumpmusklerna, ryggen you name it!

Så vi får se hur lång tid det kommer att ta för att kliva upp ur sängen! Tror att när jag ändå har lite tid över ska pallra mitt arsle till bassängen för att simma lite. Göra någon nytta istället för att dega i sängen :)





Lyx

En dag till har gått på praktiken och idag har jag arbetat arslet av mig! Har sprungit upp och ner, upp och ner, man har väl aldrig dött av lite motion? :)

Har fått ansvara över vissa möbleringar och redan fått egna arbetsuppgifter, istället för att springa efter Adam, min handledare :)

Vid tre var det dags att åka hem, solen sken och jag gasade gärnet hem för att gymma och simma. Jag klagar inte på mitt nya boende! Det är så jädra gött att kunna simma, gymma och sedan knata upp till lägenheten och göra middag och hänga lite med mina sambos!

Imorgon börjar jag inte förrän tolv så det blir en skön sovmorgon!

Idag är det exakt en månad kvar tills jag drar till Spanien, om två veckor åker jag till Göteborg och myser. Livet känns ganska gött just nu!


Spontantripp till Östersund

Första dagen på copperhill var enkel och lätt överstökad! Det är superfint väder idag och man är bara genomglad!

Det blev även en spontantripp till östersund med Linda då hon skulle på lite jobb ärenden, kul att se den tjejen lite, Karlstad jäntan!


Träningspass

Godmorgon!

Vaknade för inte så länge sen och känner mig faktiskt riktigt utvilad. Om en liten liten stund ska jag kliva upp ur sängen, packa en väska med lite kläder och handduk och sedan kila ner till gymmet här på hotellet. Träna upp musklerna lite och sedan sätta mig i bubbelpoolen. Jag trotsar min förkylning och går ändå!

Halv tolv ska jag infinna mig på copperhill, spännande!!


BB

Sitter nu i mitt rum med två av mina sambos, Mirell och Sofi och kollar på BB!

Dom är ju hjärndöda nästan hela bunten, sådan jädra underhållning!
Efter BB blir det mys för hela slanten här i mitt lilla rum!


Desserten!


Middag!

Sitter nu vid Ellies köksbord och målar naglarna medans hon gör iordning all mat. Känns skönt att bli lite ompysslad och få middagen lagad! Efterrätten står jag för. Det blir vaniljglass med varma hallon! Mums!

Nu ska vi ägna denna middag åt att komma ifatt det vi har missat då vi inte setts på länge! Sen blir det till att åka hem till min lya och varva ner inför kvällen!


Jobbdags

Festen igår var mindre rolig, jag var där Max två timmar och sen ledsnade jag.. Åkte hem till mitt och la mig och sov.

Hade delvis roligt på festen med mina underbara damer häruppe men i övrigt så var det ingen hit!

Människor som bara kliver på andras känslor och väljer bort sina vänner har jag lust att slå på käften.. Sådeså!

Idag är det jobb på schemat, som sedan avslutas med middag hos min fina Ellinor! Imorgon börjar praktiken på copperhill. Förväntansfull och lite nervös är vad jag är! Men jag tror det kommer att gå jättebra :)'

Nu ska jag nog ta mig upp ur sängen och börja göra mig iordning för jobbet :)

Stat tuned


Fest?

Hallå där! Lördagen börjar sakta men säkert rulla emot kväll. Idag har jag strosat runt i Östersund all by myself! Handlat lite saker som var nödvändigt inför kvällens fest och till praktiken som startar på måndag och till mitt nya boende!

Angående kvällens fest är jag inte så jätte taggad, men jag hoppas att det kommer under kvällens gång. Imorgon börjar jag jobba kvart i tio sen är det jobb de nästkommande tolv dagarna utan en enda ledig dag; det ska bli skoj men det kommer att bli tufft!

Stay tuned


Matkoma

Efter några timmar med massa plugg, te, fika, hemmagjord pizza och bra musik ligger jag utslagen i soffan hos Tina! Hamnade i den värsta matkoman jag haft i hela mitt liv! Och vi är inte klara med pluggandet utan det är kanske en timme kvar, sen är det hemgång och slagg som gäller! Utan tvekan!


Bjuden på middag

Victor bjöd på middagen och det blev Broken idag igen, slutar aldrig att förvånas över hur god mat dom har!

Efter middagen blev det ett snabbt besök på Ica och sedan åkte vi hem till mig då Victor skulle låna lite saker.

Nu ligger jag här i mitt nya rum, i en säng jag aldrig sovit i och på ett helt nytt ställe. Victor är inte här vid min sida som de senaste veckorna, det känns konstigt, man har ingen att bli irriterad och skratta åt för att han för mig galen på kvällarna genom att kittlas, peta på en och massa annat!

Jaja jag får väl försöka gilla läget, nu ska jag sova. Resten av familjen är ute och dansar till Norlie och KKV, så de lär väl trilla in här goa och glada mina kamrater!

Stay tuned


My new crib

Nu sitter jag i min nya lya med min nya "familj"

Detta kommer nog bli superbra det här, bara folk från väskkusten och dom är dögoa! det jobbigaste är nu alla saker som ska packas upp! Men det tar jag när jag orkar hehe :)

Ikväll ska jag och Victor ut och äta middag :) nu när vi inte är sambos längre så måste vi ha det lite mys när vi ändå inte kommer ses så mycket som tidigare :)


Sista natten

Godmorgon! Nu är det sista gången jag vaknat upp i den här lägenheten och det känns konstigt. Victor ligger här vid min sida och sover som en Björn, idag startas ett nytt kapitel.

Var förbi med alla mina prylar igår och träffade mina nya sambos, dom verkar jättetrevligt, det är typ fyra grabbar och två tjejer om jag inte minns fel?

Det här med kollektivt ska bli intressant och se hur det går, jag tror inte att det är mim grej, men nu slipper jag åka en evighet varje dag iaf när jag ska till skolan, och jag kan även börja gymma och bada varje dag, ( som blev lite på köpet när jag flyttade in)

Jaja nog om det, nu ska jag börja städa det sista i lägenheten tror jag, kvart i nio är det tänkt att jag ska lämna den här lägenheten for good! Kommer sakna att bo ensam, ha eget badrum och göra vad man vill, men förhoppningsvis tar det inte så lång tid innan det händer igen!

Stay tuned


RSS 2.0