kommunikation

Idag har vi startat med lite nya grejer, rättare sagt gruppsykologi! där det handlar mycket om att lära sig om feedback, utveckling och kommunikation. Svinkul!! :) 

I övrigt här i norr har det regnat hela natten så nästan all snö var borta imorse när jag vaknade.. dock frös det på under dagen och började snöa igen nu på eftermiddagen så hoppet är inte helt ute om att vintern är här för att stanna! 

Idag har vi haft kvartsamtal, haha. Jag har tydligen presterat mycket bättre än vad jag trodde från första början, så jag är supernöjd, och jag trivs så jäkla bra på skolan! Blev också tilldelad en coach, så nu kommer jag få ännu mer pushning häruppe när det kommer till jobb och skolarbete, awesome! om jag får säga det själv!
i det nya ämnet som vi började med idag, fick vi några uppgifter som jag tänkte göra nu. Vi ska göra personlighetstest på nätet, det ska bli riktigt intressant och se vad jag får för personlighet och vilket yrke DOM tycker passar mig bäst, skoj!

Pluggmode!

Torktumlarna i tvättstugan är i full fart då det är tvättdag idag! Samtidigt försöker jag få klart min bokrecension som ska vara inne imorgon.. Det är inte speciellt svårt att skriva, grejen är bara det att få ner allting man vill skriva och göra det lättläst för den som ska lära det!

Idag har det regnat med, så snön på vägarna har försvunnit. Till hundraprocent kommer det som blivit slask idag frysa om till is tills imorgon bitti. Så det blir att köra försiktigt imorgon!

Nu är det cirka 10 dagar kvar tills mina fina vänner kommer och hälsar på! Den helgen kommer vara underbar! Det är luciafirande, julmarknad, snö - test och fest helg, snowboard tävling av något slag. För att inte glömma hoffmaestro! Och massa annat skoj!

Nu ska jag plugga lite till, hej svejs


Var försiktiga!

Den här dagen har varit givande och skrämmande! Lektionen idag kändes intressant och utbildningen känns mer och mer rätt för varje dag!
Jag och Ellie tog en tur runt på byn, kollade i massa affärer och hon provande skidkläder, snygga grejer har hon kikat på. En sak har jag dock konstaterat, det är att man aldrig tröttnar på skidkläder och utrustning! Man vill ha mer hela tiden!

Till den skrämmande biten.. 4 tjejer från skolan var med om en otäck bilolycka idag, en fick flygas med helikopter och resten med ambulans till Östersund. Vad vi vet är som vid medvetande men man får rysningar över hela kroppen och hoppas att dom klarar sig helt okej!

Jag vill härmed att alla ökar sin försiktighet i trafiken!! En olycka kan hända så lätt och bli alldeles för allvarlig. Även om du själv känner att du har kontroll så kan underlaget lura dig och folk runt omkring kan vara idioter! Inse att det hellre får ta 10 min extra att ta sig någonstans än att man stressar och leker med sitt eget liv of andras!

Capish?! Det hade lika gärna kunnat vara jag som kört av idag, då det är rena rama isbanan på vägarna! Det är viktigt att vara försiktig! Många styrketankar till dessa tjejer från Campus


Snö och vettiga män

Helgen har varit helg fantastisk, mycket mys och nya vänner! Massa snö och sena kvällar med massa prat och riktiga män, vettiga framför allt! Imorse gick vi inte och la oss fören kl 6, så jag är rätt trött just nu. Som tur e får jag gå och lägga mig precis när jag vill, vilket blir nu med detsamma.

Imorgon blir det en lång dag, men de ska bli spännande att lära sig nya saker! :)


Snö!

Kvällen igår var skoj, dock var det mer lugnt än jättefest, men skoj ändå! Inatt kom också den förväntande stormen och med de kom också snön!!! :D nu får vi hoppas att de är här för att stanna!

Vaknade kanske för en timme sen och var inte bakis alls, vilket känns skitbra då vi ska ut idag igen!

Väntar på att Ellie ska komma hem från jobbet, då vi ska ner en sväng på byn, mat - Tina är ju här och ska göra sitt julprogram och hon vill ha mycke folk därnere i rörelse så man får väl offra sig. Ikväll är planerna middag och sen trubadur, blir nog dock nästintill nyktert, då man inte har ett överflöd av dollars


Snö på gång och julbak

Denna torsdag har varit helt fantastisk, skolan har gått bra, jag har myst med fina vänner och snön kommer vilken sekund som helst, då de små snöade idag!!!

Har tagit tag i att städa min lägenhet inför advent! Så nu är det fräscht och fint, och imorgon trillar det in lite pengar på kontot, fast 4500 ska ut lika fort, kul med räkningar.. Not...

Imorgon kommer det dock bli en bra dag, då ska jag julbaka med några vänner, sen ska vi äta middag och sist men inte minst så har jag iaf tänkt mig en rejäl jävla utgång, och jag tror att tjejerna håller med.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla film, för nu är det helg, dock har vi massa arbete med projektet men det mesta är klart, så det ska inte vara någon fara :)

God natt


Vackra Åre och Victors födelsedag

Projektet rullar på och allting annat i övrigt! Har hängt på nybo ikväll, de är så mysiga människor där så man vill knappt åka därifrån!

Har även fikat med Lisa idag och lagat gourmémat, inom kort kommer det hända massvis med grejer! Jösses Amalia, men skoj skare bli!

Idag fyller Victor år! Mycket grattis till honom! Min braiga kompis!

Checka också dagens bild, Åre är så underbart vackert!


Matt

Idag har vi jobbat med projektet hela dagen! Det har varit fullt ös och vi har fått supermycket gjort, vilket är superbra!

Nu ska jag äntligen få kolla på transformers tre!!!!! Som jag har längtat! Och imorgon fyller världens bästa victor år, synd bara att jag inte är hemma i nynäs då! :( Men som tur e kommer victor och några till och hälsar på mig om två veckor, det ska bli skoj!


Det bästa som finns

Att vara hemma igen och få komma tillbaka till lite rutiner måste vara bland de bästa som finns! Bilturen igår gick bra och smärtfritt, alltid trevligt att skaffa sig nya vänner!

Idag har det varit riktigt intressant i skolan då vi dragit igång lucia projektet på riktigt, och nu går det fort och det är supermycket att göra mää!

Måste också tillägga att jag fullkomligt älskar mina nya pjäxor, mitt nya skidställ och livet här i Åre! Gymmade idag med så lär nog vakna upp med träningsvärk imorgon, och det gör inte mig något, inte något alls faktiskt!

Nu tänkte ja unna mig lite vindruvor och julmust, packar upp skjuter jag upp till imorgon, för det är så jävla tråkigt!


Världens mysigaste helg!

Jag har haft världens mysigaste helg! Igår anlände jag till nynäs vid åtta tiden, hämtade upp Thomas och vi snackade och handlade lite gott! Åkte hem till mig och mötte upp Sophie. Det blev lite melodifestival och massa skratt och tårar ( av glädje då!) mot sen timmarna ramlade sunkan in och vi fortsatte ha de så bra och trevligt som bara vi kan!

Vi planerade lite för lördagen ( idag alltså) då jag tog med mig grabbarna för att styra upp lite vinterprylar! Det blev inte så mycket som jag tänkt mig men kom hem med ett par pjäxor! Superfina och riktigt schyssta! Resten får ja köpa i Åre!

Vi drog sedan vidare till winterjam, man blev ju lätt sugen på att susa nerför vita backar! De är bara ett litet tag kvar!

När vi blev klara på winterjam åkte vi med megafart till nynäs då thaimat var först på listan, vi köpte med oss och åkte hem till Andersson där vi hade en supertrevlig kväll med Elina, Viktor, Danne och Angelica.

Det är kvällar som dessa som är ren livskvalité! Sådeså! Imorgon bär de av hem mot Åre! Can't wait!


Bilfärd till nynäs!

Idag har jag packat och bakat och umgåtts med mormor och mina kusiner, imorgon är sista dagen i Jönköping, sen åker jag och mormor till Nynäshamn där jag ska träffa mina fina vänner!
Under lördagen ska jag mysa runt i Stockholm med dem också och kolla på skidutrustning! På söndag åker jag hem igen, till älskade Åre! Sen på måndag är det skola igen, skall bli otroligt skönt!

Imorgon är då alltså sista dagen på praktiken, och då tänkte jag bjuda på supergod paj! Som tack för allt! :)

Nu ska jag sova, lång dag imorgon. Peace :)


Shopping!

Idag blev det en rolig shoppingrunda på Ikea och lite secondhand med mormor precis efter praktiken! Hittade massa bra grejer! Bland annat ett soffbord och en extra stol till köket, och lite julpynt och pepparkaksljus!

Har även fått en massa saker av mormor, bland annat två serviser, vinglas, julgranspynt, skohylla, en pall och annat smått och gott. Tacka gudarna för att hon kör mig till stockholm så jag inte behövde ta bussen!


Bra dag

Idag har det varit en bra dag! Har fått göra massa saker själv nästan hela dagen, vilket jag gillar! Kommer lämna Jönköping med supermycket kunskap!

Har även fått två jättefina serviser av mormor idag. Och lite vinglas och annat skoj! Imorgon ska vi ta en shoppingrunda i Jönköping bara hon och jag!


Sleepy

Åååh jag kan inte sova! Känner mig helt hopplös efter att ha sovit elva timmar föregående natt i Göteborg. Klockan står liksom på 05.44 det är om mindre än sex timmar! Lagom pigg jag kommer vara imorgon på praktiken, hujedamej!

Har haft två trevliga samtal såhär på kvällskvisten iallafall, det finns vissa gyllene stunder på dygnet :)


två fantastiska kvinnor!


Helgens mys i Göteborg

Nu sitter jag på bussen hem från Göteborg, har varit och hälsat på Oscar och hängt lite med honom. Vi har strosat i någon park och kollat på sälar, vi har åkt lite spårvagn, promenerat på avenyn och sen gick vi på bio igår kväll, han är en trevlig man det där!
Det går ju knappt att ogilla göteborgare :)

Nu är det lite mer än en timme kvar tills jag är i Jönköping, då kommer mormor och hämtar mig och sen så ska jag nog sätta mig och plugga lite i det jag inte riktigt har läst som jag skulle.

Nästa helg åker jag hem till Åre! Älskade Åre! Har hemlängtan, längtan efter att få sova i min egna säng, laga mat i mitt kök och hänga med alla homies från Campus! Det är där jag hör hemma!


Brännskadad!

Hejhopp, har bränt mig idag.. Kul... Ser inte ut som en brownie nu inte, utan är röd och har smärtor, jävla skit solarie! Varför var jag tvungen att sola idag, snyggt imorgon, snyggt....

Har fixat till mig lite under kvällen ingör morgondagen och har även haft släkten här på besök. De va trevligt! Nu ska jag, mormor och kusinen kolla på Irene huss innan det är dags för läggdags, godnatt


Praktik

Praktiken idag gled förbi helt smärtfritt och jag har även idag fått boka in konferenser helt alone! Woho!

Tog en sväng till solarieöarna idag mää, så nu är jag ännu mer brownie and I like it!

Saknar mina homies i åre också, har inte varit hemma på länge nu! Och vet inte riktigt när jag åker hem heller!

Nu ska jag och mormor äta rödspätta, Äre gott elle? Ja de äää de!


Kronjuvelerna

Jag och mormor avslutade denna onsdag med filmen kronjuvelerna, den var vacker!

Nu är det dags att sova för klockan ringer vid sex och då är det dags att ta tag i morgondagen. Morgondagen kommer nog bli relativt lugn, då vi inte har några konferenser inbokade. Men då kan jag förhoppningsvis lära mig mer om själva bokningssystemet i lugn och ro.

Ikväll kommer jag även att somna med ett leende på läpparna, ibland är livet bara väldigt fint! :)


Solarieöarna

Dra å bada vilken brownie jag blev idag på jobbet i solariet vi har där! Jag kommer bo där nu efter varje jobb dag, och då skämtar jag inte, billigt är det också, superbilligt, sen blir det ännu billigare med personalerabatten hehe :)

God lunch bjöds det på av kockarna idag också, oxfilé satt inte fel alls! I Övrigt har dagen gått jättebra, och min släkt härnere skulle ha hälsat på idag men de dyker inte upp så det blir en lugn kväll ikväll!


I bilen utanför praktiken

Dag två då, tidig jäkla morgon är det, stod emot lite att kliva upp halv sex, speciellt när man inte är van vid att göra det! Idag är det dag två då, och jag jobbar till klockan tre. Jag hoppas det blir lite mer ös idag, då det kommer ett stort gäng på 200 pers, så vi får se vad jag kommer att lära mig idag!

Peace


Första dagen på praktiken

Första dagen på Jönköping hotell och konferens idag var helt okej! Det är mycket nytt att lära sig och allting känns rörigt men det blir väl klarare med tiden antar jag! Har fått lära mig bland annat lite hur man skriver och skickar offerter och hur man skriver och skickar fakturor och sen håller jag även på och lär mig bokningssystemet! Mitt mål är att kunna det näst intill utantill :)! Kan vara väldigt bra att ha på mitt CV!

Såfort CSI är klart på femman ska jag kasta mig i bingen! Imorgon börjar jag klockan sju, så det blir otroligt tidigt!
Godnatt


Söndagsmys

Idag har vi rensat en massa mer och jag är helt slut! Har haft ont i huvudet och magen idag, så det har känts lite pyton emellanåt men vi har ändå fått mycke gjort!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska relaxa ett tag medans jag kollar på EMA live!

Imorgon drar praktiken igång, är förväntansfull! Godnatt!


Drömmer mig bort

Ligger i soffan i stora rummet nu och drömmar mig bort på hemnet, finns så mycket fantastiska lägenheter till salu just nu! För det första får jag så mycket idéer om vart jag vill bo när jag pluggat klart och för det andra så önskar jag att jag var stenrik!!!


Mega-rensning

Godkväll! Idag sov vi ut, det var superskönt! Vilket var välbehövt, för idag har vi dragit igång en storrensning av mormors alla prylar, och det är mycket mycket prylar som ska bort! Och vi har kommit en bra bit på vägen, men vi har ändå väldigt mycket mer att göra!

Vi har också varit borta hos mormors syster på lunch, efter det åkte vi till kyrkogården för att tända ljus, det var mysigt men det är något som bara är läskigt med kyrkogårdar!

Har också börjat bleka tänderna idag, så nu ska det bli en förbättring i käften, det känns skönt!

Snart ska vi fortsätta rensa lite, peace :)


Introduktion

Idag hade jag intro på praktiken, det är verkligen ett mysigt litet ställe jag kommer att vara på, och jag tror att jag kommer att lära mig massvis! Sen har dom pool och träningslokaler som jag får använda!

Efter introt åkte jag hem till mormor, vi kollade på här är ditt kylskåp med Henrik Lundqvist! Fin man det där ;)

Sen åkte vi till kyrkogården och planterade lite blommor och imorgon ska vi dit och plantera ljus för gammelmormor & gammelmorfar, Gunnar och morfar <3

Nu sitter jag i mjölbys ishall och ska kolla på när min fina vän alberts spelar mot Mariestad, ska bli superkul att få se honom igen!! Så idag hejar jag på Mjölby hihi


Bankeryd

Nu är jag framme hos mormor och har varit det i några timmar. Känns skönt att vara här men samtidigt konstigt att vara så himla långt hemifrån, och nästa helg ska jag ännu längre!

Mormor och jag lagade pannkakor till oss själva, min kusin och hans flickvän, så nu är vi mätta och belåtna och jag och mormor ligger utslagna i en varsin soffa. Imorgon ska jag åka förbi min praktikplats och sen ska jag åka till Mjölby för att hälsa på Alberts! Gud vad jag saknar den muppen!!

Nu ska jag fortsätta mysa, sen blir det sängen för att sova, och ojoj vad det ska bli skönt :) godnatt


Mys med vänner

Denna onsdag har varit över mina förväntningar. Träffade Elina en Snabbis på morgonkvisten, umgicks med mina småkusiner. Vi pysslade och spelade spel..

Efter det tog jag en fika med Sophie, vi snackade massa skit och myste! När vi hade pratat en hel del var det dags att åka och hämta Thomas för att åka till ishallen & umgås lite med grabbarna, åker ju som sagt imorgon och vet inte riktigt när jag kommer tillbaka och få se dom igen :(

Victor gick precis, det är kvällar som dessa som jag saknar och som är svårast att lämna. Kvällar då en bra film och bra sällskap är det enda som behövs, karln hade chips och dipp med sig mää. Och på teven rullade the change up, bra rulle.. Yappyappyapp! En bra kväll helt enkelt!

Nu signar jag ut och förbereder för imorgon, då det är massa som ska hinnas göras innan bussen går till Jönköping!

Vill bara skicka en hälsning till alla mina homies, love you!


rihanna, calvin harris och massa mys

Nu ska jag göra ett tappert försök att skriva om de senaste dagarna! Jag har haft så fullt upp så jag inte har haft tid att sitta vid datorn! 

Jag kom som sagt till Nynäs i torsdags, och hela fredagen gick ut på massa tjejmys! Hängde med mina finaste hela kvällen, vi lagade middag och kollade på teve och dippade grönsaker och chips. Massa mys helt enkelt! Det blev också en sleepover hos Beatrice så vi vaknade upp där på lördagen!
Lördagen då, den var så jäkla bra, ni vet när man har en sådan heldag som bara klaffar på alla nivåer! Vi myste runt på marknaden, åt god lunch, gjorde oss iordning inför en sångkväll på stormogården, halloweenchill hemma hos bea hela kvällen som innehöll massa goda drinkar och shotar! Därefter drog vi vidare till kroken då vi var utklädda till tomtenissar, jag var dock en polkagris, kvällen slutade sen hemma hos mig där massa somnade och vi sov lite huller om buller. Hela kvällen var bara super, träffade massa underbara själar man inte sett på länge. Helt enkelt en väldigt lyckad kväll!
Söndagen var en mysdag, hockey med grabbarna och sedan O.C mys och thaimat med Bea, samt en skön promenix!
Under måndagen hade jag en dejt med älskade Mollie i stan, vi käkade lunch, myste runt i olika butiker och promenerade från slussen in till drottninggatan, där vi sedan åkte till gullmars för att dela på oss och åka hem till våra diverse hem. Väl vid bussen hemma i Nynäs mötte jag upp Gina och vi gick hem till mig, förberedde maten innan Johanna kom och sen avnjöt vi massa goda pannkakor medans vi kollade på film!
Igår var det en riktigt riktigt bra dag! KONSERTEN MED RIHANNA GICK AV STAPELN! det var så jävla fantastiskt! har fortfarande gåshud över hela kroppen, mamma mia vilken kvinna RIHANNA är!!!! och calvin harris, vilken man på att vara DJ! lirar så fantastisktbra!
idag ska jag leka med mina småkusiner, sen försöka träffa Sophie och efter det är det en helkväll med mina damer förhoppningsvis!
och jag ska bli bättre på att skriva varje dag, så det slipper bli en sånt här långt inlägg! imorgon åker jag till mormor med, då börjar ett äventyr!

RSS 2.0