Besviken

Det är skönt att vara hemma, få koppla av, träffa en stor del av mina vänner och bara få ta det lugnt.


Har haft en underbar eftermiddag & kväll med min fina Beatrice och nu är jag hemma och har bäddat ner mig och har kommit fram till en sak;


Besvikelse måste vara en av de sämsta känslorna..


Längtan

På onsdag åker jag hem, har nog aldrig längtat så mycket tidigare!

Det ska bli så skönt att omringas av folk jag älskar och bara ha en helg med avkoppling, det behövs nu med det samma!


Blääääää

Idag mår jag inte bra, idag mår jag inte bra alls.. Ni vet en sån där dag närt man hatar allt, allting känns jobbigt och man bara vill gräva ner sig i ett hål långt långt ner i jorden.

Fyfan usch! Vet inte vad jag vill och vad jag ska ta mig till. Det är bara för mycket just nu


Peak mountain house!

Idag har jag jobbat, det gick bra! Jag har handlat presenter, det gick bra! Jag har lagat super god middag, det gick bra och jag har färgat mitt hår, det gick också bra, och blev supersnyggt! Skönt inför nästa helg när man kommer hem för en snabbvisit till nynäshamn och ska iväg på kalasigheter!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på social network, bra jäkla rulle alltså. Imorgon är det plugg och massa pluggande som står på schemat! Heureka!


De senaste dagarna

Godmorgon! De senaste dagarna har varit kämpiga, har sovit mestadels av tiden och mått riktigt kasst, men igår kämpade jag mig ut för en fika och lite kvalitetstid med mina fina skidlärarvänner, som sticker till edsåsdalen idag och kommer vara borta till torsdag, men jag sticker iväg på onsdag så vi går om varandra!

Idag ska jag jobba lite, sen när jag kommer hem så ska jag sätta igång med skrivandet inför nästa veckas inlämningsuppgift, här är det full fart hela tiden!


Sleeping beauty

Direkt efter förra inlägget somnade jag som om någon skulle tryckt på en knapp. Vaknade igen vid åtta tiden, fortfarande lika trött.. Det är något som inte står rätt till, verkligen inte. Det kommer att bli en spännande helg, vi får se om jag kommer bli bättre eller sämre. Förhoppningsvis bättre då jag ska jobba på söndag!

Nu ska jag sova igen för nu orkar inte längre


Svag

Idag mår jag dåligt, mår illa och har ont i magen. Känner mig blek och allmänt svag... Har varit i skolan på förmiddagen för en lite annorlunda föreläsning där vi fick sitta i sackosäckar och bara mysa medans vi diskuterade och gick igenom service!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på film, och det kommer jag göra resten av dagen, har ingen lust att bli sjuk!


Hektiskt dag

Idag har jag pluggat, pluggat och åter pluggat! Åkte ifrån skolan strax efter åtta tiden, och nu ligger jag helt utslagen i sängen, imorgon är det en lång och jobbig dag igen, mycket inom skolan som skall göras så det är bara att ladda batterierna till fullo.

Imorgon ska jag ordna nytt pass med så jag kan dra av startskottet för min USA resa, för utan pass kommer jag ingenstans :) nu ska jag sova, och det ska bli förbannat jäkla skönt!

Stay tuned


de senaste veckorna väldigt kortfattat

Nu har jag äntligen tid över och så är det lite lugn och ro här i stugan. Har räknat ut att jag sovit ensam enbart fyra nätter sen i julas, det har alltid funnits någon i samma rum. Sovsällskap i all ära, det är underbart men ibland så är det så himla skönt att breda ut sig och sova alldeles ensam!
Vad har hänt de senaste veckorna då?
Nyårsveckan; var helt fantastisk, var omringad av superfina vänner, det var mycket alkohol och en del skidåkning, lite tårar, skador men också massa skratt! Det kunde inte ha blivit mycket bättre! När alla grabbarna stack var Carro kvar och vi fick lite quality time tillsammans vilket var helt underbart!
ny skolstart; Skolan har också dragit igång igen och med de innebär det också att arbetet med konferensen vi jobbar med också är igång-sparkad igen. Det är möten hit och dit  och även massa dokument och telefonlistor osv som skall göras. Väldigt kul och väldigt lärorikt!
senaste helgen; I torsdags kom Jesper, Tommie och Dennis upp för att ha en mini semester i åre så vi spenderade ganska mycket tid med dom, massa alkohol och skitrolig skidåkning kan väl sammanfatta denna helg.
I lördags hade vi också "60års" fest för mig, Lisa och Emmely. Det kom en massa folk, kända som okända ansikten! Det allra roligaste var nog att min syssling Felix och hans arbetskollegor kom förbi, då man inte sett Felix på evigheter. 
Under söndagen så blev det iallafall lugnt, även fast det var invigning av Student ski Week. Tog tillfället i akt att fika med Emmely och Lovisa på bageriet. Därifrån åkte vi sedan hem till mig för att äta middag, kolla på film och bara mysa!
Det var en relativt snabb sammanfattning vad som hänt de senaste veckorna, och flödet med massa händelser bara fortsätter och fortsätter, redan ikväll faktiskt då Adam och Fredrik med vänner är i Åre nu. Dock blir det inge alkohol då vi har ett viktigt möte imorgon men man kan ju alltid gå ut och umgås och ha kul utan alkohol!
och härmed lovar jag också mig själv att inte vänta så länge med att uppdatera för detta var skitjobbigt! Att sammanfatta allting på ett bra sätt. Så jag lovar att jag ska bli bättre, speciellt på att skriva vad vi jobbar med, det är spännande nu när det är en riktig konferens och det handlar om riktiga pengar vi har hand om! hihi och om jag är sämst får ni påminna mig.
stay tuned

ber om ursäkt!

Jag får börja att be om ursäkt för de långa uppdateringsuppehållet. Det har varit full fart här i Åre så jag har varken haft tid eller ork till att skriva i bloggen. Men till kvällen/eftermiddagen så lovar jag att det ska komma en sammanfattning av den senaste tiden! 

stay tuned

RSS 2.0