Summering

Usch skäms på mig som inte har bloggat på två dagar! Jag måste helt enkelt skylla på nånting jag inte kommer på just nu! Haha allting har bara varit som vanligt! Igår var vi på besök på ett superfint hotel som Julia i min klass jobbar på, granen heter det! Skulle lätt kunna tänka mig att sitta framför deras jättestora och fina öppna spis på vintern när det kräksnöar ute och dricka en martini! Nog om det, när jag väl kom hem från skolan i daglig ordning så gjorde jag inte så mycket bortom de vanliga, lagade mat, städade lite och tog ett uppfriskande bad. Idag har det också varit skola och redovisning av vår förstudie till projektet, det gick som smort! Och efter skolan så solade jag lite, mötte upp johan och hängde i skidlärarnas crib hela kvällen, dom är galna dom lirarna, men helt underbara! Nu är det dags att lägga sig, imorgon är man ledig och det är en fullspäckad helg! Åre höstmarknad förtusan! Nu blev det ett " idag har jag och sen ska jag och de va kul inlägg," men så blir det ibland, Godnatt!

stress

Idag är jag svag, jag är svag i hela kroppen och jag är varm och har huvudvärk. Så jag är helt slut i kroppen.
Imorgon är det ett nytt studiebesök på hotell granen, det ska bli intressant, dock har ju ingen aning om hur man hittar dit men det löser sig säkert!
sen tror jag ( mina egna doktor instikter säger ) att jag kanske har fått nån typ av inflammation i benet, för det gör ont som helvete och jag kan knappt gå. Så nu har jag dragit på lite tigerbalsam som smärtlindring så får vi se om det blir bättre! blir det inte det så får det helt enkelt bli som det blir!
nu är det dags att krypa till kojs och försöka sova, vilket nog kommer vara ett problem idag också, som de senaste nätterna har varit.
dessutom så har jag fått stressfinnar i pannan, hur jävla snyggt är det då? inte snyggt alls om jag får säga det själv, kanske ett tecken på att varva ner lite och inte stressa så speciellt mycket.men hur tusan ska man kunna göra det om man har en massa att tänka på..
godnatt

hard work

Godmorgon! ytterligare en ledig dag här uppe i Åre, eller rättare sagt det är en dag för egen studietid. Men då vi tjejer är så flitiga så blev vi klara igår, så detta är belöning man då får, en ledig dag!
Även fast jag hade velat sova så vaknade jag tidigt med oro i magen då jag hela tiden tänker på allting med visumet.. Det är mycket jobbigare och mer komplicerat än vad jag trodde och jag skulle bli så besviken om jag får svar från ambassaden och dom säger att det är försent för att kunna ansöka för ett visum. Så nu har jag mejlat och läst mejlat och läst så jag hoppas att jag får svar och dom säger att det inte är försent, hoppashoppashoppas! För jag vill inte åka utan ett visum, vill inte riskera att bli portad i tre år från ett av de bästa länderna på jordklotet, och inte få se min släkt på tre år skulle vara jättejobbigt :/

trubbel i paradies

Nu blir jag helt trött i huvudet, nu är det mycket text på engelska och amerikanska ambassaden i sveriges hemsida är rörig så det heter duga, förstår inte om jag behöver ett visum eller inte, ooooo stress om något.

trött som en gnu

Jag är fortfarande trött som en gnu och försöker hitta ork till att träna, men just nu känns den orken långt långt lååååångt bort. Detta är konsekvenserna och straffet man får för att vara uppe sent och vara ute och partaja, det påverkar träning. Ain't gonna happen again my friends, not for a long time!
Det blir ett fett jäkla träningspass imorgon efter skolan, för efter skolan så har man all tid i världen och då är jag säkerligen pigg som en lärka, för just nu vill inte mina ögonlock som jag vill, dom vill helst vara stängda, men jag kan knappast gå och lägga mig nu för då påverkas morgondagen också. Så det är vad som händer just nu, snart är det också dags att göra söndagens middag, har inte bestämt mig vad det blir för god mat ännu, men tror på att thaisoppa är en bra kandidat, mums!
saknar min fina friendo! very mucho :(

Born in the USA!

Jösses vilken helg det här har varit, den har varit ett klart bevis på att drömmar faktiskt kan slå in! Om ca 6 veckor sticker jag till USA och ska praktisera på tampa convention center och vara med om event som america got talent, en stor bilshow med muskelbilar och massa annat! Det känns fortfarande helt overkligt att jag lyckades! Så det firande vi igår och jag fick umgås med massa härliga people! Så nu mina vänner, nu är det att dra igen pengaflödet med en snara! Ska inte gå ut ochfesta eller dricka en droppe alkohol förrän jag kommer hem igen i slutet på november! Jag ska inte köpa en enda enstaka klätrasa och ska äta så billig jäkla mat man bara kan. Nu ska det sparas så det heter duga! För en rEsa till USA är inte att leka med, den här chansen är en chans jag kanske bara får en gång i livet och inget mer! Nåväl tillbaka till vad jag gör nudå, Pappa har precis åkt och jag ligger i soffan och degar, då johan körde hem mig halv fyra imorse så är jag lite trött! Idag ska jag inte göra så mycket mer än att träna lite till kvällen, städa, tvätta om Ingen har tagit alla tiderna i tvättstugan! Och sen ska jag städa lite och läsa igenom lite sidor i boken inför imorgon! Kärlek!

VÄRT ATT FIRA!

ÄR SÅ FU**ING JÄVLA SATANS GLAD! DETTA MÅSTE FAN FIRAS, WOOOOOOHOOO UT I ÅRE TONIGHT! 
SÅHÄR JÄVLA GLAD ÄR JAG IDAG ( DOCK ÄR DE EN GAMMAL BILD )

kontakt med USA

Jag är trött, trött som ett as.. men när man minst anar det är då det händer! Har lite mejl kontakt med en kontakt i USA nu och därför måste jag hålla mig pigg, så jag inte missar den här chansen om jag nu får den!
Juste pappa är ju här också och jag gjorde kalkonwraps och blåbärspaj till oss, jappjappjapp! imorgon ska vi ut på nå äventyr, antingen upp för åreskutan eller så blir det tännforsen eller ristafallet. något ska det blir iaf!

Efter min dagliga powerwalk

Nu har jag gjort min dagliga träningsrunda på min vanliga lediga fredag och idag är det ingen vanlig fredag för idag kommer pappa och hälsar på! Egentligen skulle järngänget kommit hit i helgen men ibland blir det inte riktigt som man vill, jag saknar mitt järngäng något otroligt :( att få krama på Carro, Victor och Thomas är något jag saknar, få höra och se dom må bra och skratta. Förhoppningsvis får jag det inom kort! Sålänge får jag nöja mig med kontakten över telefon, jag undrar vad man skulle göra utan telefon egentligen... Den är ju en räddare i nöden i alla lägen! Nåväl tillbaka till att pappa kommer hit, det blir bara en kort visit men ska försöka få han att vilka åka upp på åreskutan imorgon om det är fint väder, för jag vill se utsikten därifrån, den ska tydligen vara galen! Annars så ska jag bjuda honom på middag ikväll när han kommer. Ska leta upp något gott recept istället för all basic mat jag ätit de senaste veckorna haha Nää nu ska jag ta tag i att skriva en inköpslista och sen städa klart i lägenheten så det är fint. Gud det känns som jag jag städar hela tiden, men det är ju tur att jag är likabra på att städa som att stöka ner.. Kärlek<3

skit :(

gud nu börjar jag nästan gråta, nu har jag suttit här i nästan två timmar och jobbat med alla dokument och och var inne på mina två sista av nio, när jag ser att jag gjort dokumenten rätt men ändå inte för det var den sammanfattande biten av dokumenten.. om jag endast hade bläddrat lite längre bak i boken så hade jag sett att de fullständiga dokumenten var där.. jaja det är bara att börja om från början, gör om gör rätt...
jag som kände mig så jävla nöjd....

wbs jobb

Den här skoldagen var oändligt lång och då mitt humör och kroppen mått topnotch idag så var det extra jobbigt även fast det är kul och roligt! man lär sig något nytt varje dag!
Då jag inte var så pigg i kroppen så har jag inte kört så hårt med träningen idag, tog en kort snabb promenad bara. Dessutom är jag besviken för jag tänkte laga superduper god mat idag, men det blev inge gott alls så det sög en del och det jobbiga är att jag fortfarande är lite småhungrig men det får helt enkelt vara så!
För att fördriva lite tid och även göra någon nytta fixar jag en massa digram och protokoll att fylla i inför vårt projekt vi håller på med, ett exempel på ett steg i förstudieprocessen kan se ut följande; detta är en WBS, Work breakdown structure som det så fint heter! Allt detta är så jäkla kul att lära sig, jag kommer kunna leda nästintill vilka jäkla projekt som helst inom vilken bransch somhelst, sålänge man pluggar på om själva branschen!
Nu börjar CSI MIAMI så nu ska jag ta en litenliten paus och även unna mig lite hallonlakrits glass, även fast man tränar måste man ibland få unna sig lite av livets goda ting.
Sen ska jag fortsätta göra bland annat intresseanalyser, kravspecifikationer, milstopleplaner med mera!

Avrundning

Då är det dags att runda av denna lediga dag men massa bra teveprogram. Är ganska stolt över mig själv att jag betade av över 70 sidor i projektledningsboken idag, plus att jag fick använda markeringspennorna mormor skickat till mig för att markera viktiga saker! Imorgon är det dags att gå till skolan igen och fortsätta med projektet, detta är kul, riktigt kul! Är superglad att jag flyttade hit och gjorde något jag känner att jag har en otrolig användning av! Jappjappjapp

Som julafton

Åhh det är som julafton här hemma på min gata. Jag har idag fått mitt efterlängtade paket från mormor som innehöll en massa roliga saker, så det är som julafton och jag kan knappt vänta tills jag kan börja använda allting! Efter min träningsrunda på morgonen gjorde jag megagod frukost och sen kröp jag ner i ett varmt bad med projektledningsboken och superbra musik på hög volym. En ledig dag kan inte bli så mycket bättre än det här, jo en riktigt god vän hade varit körsbäret på toppen! Förändring hänger i luften mina vänner

Reading-mode

Vaknade för inte så länge sen och blev besviken när jag kollade på klockan. Jag är ju tametusan ledig idag, då vill man ju ju sova längre än längst och inte vakna tidigt, och just därför så är det ju klart att man vaknar tidigt, klart.. Ledig, ja vad ska man göra idag då? Idag mina vänner ska jag läsa en hel del, för nu har alla böckerna som jag behöver kommit. Och då är det dags att ta fram läsglasögonen ( ja jag har faktiskt ett par) och börja läsa. Det är ett antal sidor att läsa då vi redan har kommit 3 kapitel in i projektledningsboken! Men först och främst innan jag läser en enda sida, så är det träning och frukost som gäller

bilder på min lägenhet!

sovvardagsrummet
köket!

hallen!
badrummet har jag tydligen glömt att ta kort på, men det är inte så jättefint och speciellt så det gör inte så mycket, har ett badkar iaf, det är najs!
bilden nedan är också en liten glimt över hur tapeterna såg ut när vi klev in i lägenheten, dom var så gräsliga att jag än idag får rysningar när jag tänker på det sååååå vi handlade färg och målade över.. så nu är det fint :)

radiotjänst

Nu har jag en sak att skriva om, för nu blev jag irriterad. Finns de något värre än när radiotjänst ringer och frågar om man har TV?! TVN skrålar på högsta volym så man kan inte riktigt ljuga, och sen berättar hon hur många räkningar dom kommer skicka, hur mycket dom kommer vara på och när dom ska betalas, jag tackar jag!

stavning

Tisdag idag och vi har idag startat upp ett fejkprojekt! ett projekt vi inte ska göra på riktigt men det ska vara som på riktigt, kul är det iallafall.
Annars har det inte hänt så himla jättemycket idag, men dock är ju inte dagen slut ännu så man vet ju aldrig vad som kan hända. Fast jo det vet man för det händer inte mycket i Mörsil inte. och en annan sak som är säker för dagen, min stavningsförmåga är helt borttrollad idag, för jag vet inte hur många gånger jag fått rätta till allting jag skrivit idag, men jag antar att ibland så checkar ens kunskaper ut helt enkelt. Mina stavningskunskaper kanske känner sig lite utjobbade. Så är det säkert, så vi säger så! 

Jag skriver kanske lite senare, om jag kommer på något vettigt! eller vänta, jag ska lägga upp bilder på hela min fina lägenhet idag, ja så gör jag! så håll koll lite senare så ska ni få se mitt crib!
föresten, jag ber om ursäkt för att det är lite tomt med bilder, men min mobil samarbetar inte med min dator just nu, så kan inte ladda upp några bilder. Ska ta upp en rond med telefonen senare!

Presentkort

Idag har det regnat sen jag vaknade, det regnade när jag åkte till skolan det regnade när jag åkte från skolan det regnade medans jag lagade mat, det regnade medans jag tränade (inomhus) och det regnar nu med. Så idag valde jag faktiskt att inte gå ut och träna, men jag är inte så bitter för det, för jag lyckades prata till mig ett presentkort på veromoda, så jag blev tvungen att reklamera min fina spetsblus jag köpte för tre veckor sen, då den gick sönder i helgen :( men det är ganska positivt på ett sätt, för nu har jag 260 kronor tillgodo att kunna handla något nytt snyggt för! Fast jag gillade den där blusen, aja! Det kunde ha varit värre, jag hade ju kunnat få gå hem utan ett presentkort och en trasig blus.

dejt med will

Idag när jag var ute och tog min dagliga träningsrunda, så såg jag ett hus där ägarna hade döpt det till buckingham palace. Då skrattade jag lite för mig själv, då jag tycker det är kul att man gör lite vad man vill av sitt liv och har lite drömmar och gör bringar in lite "lyx" i vardagen.
Jag tycker att alla är värda att få lyfta sig själva ibland. Så om jag vill säga ibland att lunkan är min man så kan jag göra det. Eller vill man känna sig som en prinsessa så ska man få göra det, eller om man nu vill döpa sitt hus till buckingham palace så tycker jag man ska få göra det. Så länge man fortfarande är medveten om vad som är verkligt, så tycker jag det är helt okej att ha högt uppsatta drömmar och att man skämmer bort sig ibland för en stund av "fejkad" lycka!
Eftersom det inte blev någon dejt med will igår så ska jag dejta honom idag istället! perfekt söndags underhållning! I AM LEGEND

en söndag utan många knop

gårdagens planer tog en rejäl svängning. Det slutade med att jag åkte in till åre, blev bjuden på god middag av Ellie inklusive massa prat och god dricka. Vid elvatiden gick vi ut och tog en sväng på byn. Mötte upp fina johan och hans klasskompisar och mina gamla kortvariga kamrater från outdoor på dahlboms. Jag kan kort sagt säga att jag inte haft sådär roligt på länge! jätteunderbara människor finns det här uppe, träffade så mycket fina människor igår och det var helt enkelt en riktigt lyckad ute kväll, och detta är nog bara början!
Idag har jag inte gjort många knop, bara legat och degat i soffan som är tillåtet en söndag, och många mer knop lär det inte bli idag heller enbart när det är dags att laga middag & jag vet inte riktigt vad jag har tänkt att laga ännu- det står mellan gulaschsoppa, tomatsoppa eller fiskbullar. Ska känna efter lite helt enkelt och se vad smaklökarna mest är sugen på en söndag som denna!

Mys kväll med Ellie

Change of plans , en ute kväll och mys middag med Ellie!

en tråkig dag det är en dag det med

Idag så händer det inte så mycket mer än vad det gjorde igår. Jag kommer att vara hemma idag igen, men idag behöver jag inte hänga i tvättstugan och hålla på och städa, för allt de där gjorde jag ju igår.
Ni skulle säkert kunna tycka att jag borde åka in till Åre och umgås med mina vänner, och ja, visst tycker jag det också. Men som sagt nu är man student och är pengarna slut så är dom slut, så därför blir det en hemmahelg, vilket också känns rätt skönt (not)
Idag ska jag nog unna mig lite godis också, eller någon typ av snacks, för det är ju massa bra film ikväll. Bland annat men in black 2! så det blir jag och Will ikväll

godis eller inte godis?

Tvättmaskinerna är i full gång och jag kollar på lite cougar town medans. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska gå och köpa fredags godis eller inte. Godis hör inte hemma i min nya livsstil egentligen, men det är ju ändå helg. För att slippa bestämma mig så tänker jag helt enkelt sysselsätta mig med annat tills affären har stängt, för då behöver jag helt enkelt inte välja utan då är det bara att gilla läget.
och det hjälper inte direkt att när jag berättar för pappa i telefon att jag är godissugen men försöker stå emot så börjar han tugga i sig choklad. DET ÄR INTE OKEJ! tack för stödet..

orange mössa

Jag har fått en fixidé, jag vill ha en orange mössa. bara för det så hittar jag ingen på nätet. schysst?

cleaning out my closet

Efter ett superskönt träningspass tog jag tag i att börja städa lägenheten, så nu är badrummet klart, köket är klart och nu håller jag halvt på med både hallen och stora rummet. Jag var tvungen att göra ett litet avbrott så jag inte sliter ut mig själv.
Jag ska med göra massa annan nytta idag. vilket är följande saker;
Tvätta!
Rensa ut kläder!
Laga god & nyttig mat! 
Sätta ut lite saker for sale på tradera, som student har man som sagt inte ett överflöd av pengar & ni som har varit hemma hos mig vet hur min garderob ser ut och jag har mycket saker som jag inte använder och aldrig lär använda heller ( kommer aldrig dock erkänna att jag har för mycket kläder)
Nu ska jag ta och fortsätta, skriver något roligt senare! idag mår jag bra, om ni ville veta :) jag mår bra!

träningsdagbok

En ny dag här uppe i åre, en ny dag hemma i stockholm, en ny dag i usa och en ny dag över hela världen. Den här dagen startade bra och jag hoppas att den ska fortsätta vara bra. Jag hoppas att jag får mitt paket som mormor skickat snart, med massa roligt skolmaterial så jag kan börja göra pluggandet roligt med överstrykningspennor och annat skoj.
Jag har nu under morgonkvisten gjort en träningsdagbok, vilket känns som en supermotivation till att komma igång ordentligt med träningen och där jag kan skriva just varför jag kanske hoppade träningen en dag, ( vilket inte ska hända enligt mitt avtal med mig själv i min dagbok.
Nu har jag tagit tillräckligt med sovmorgon, och tänkte därför dra på mig träningskläderna och ta en runda. Måste också städa klart i min lägenhet idag, hann inte riktigt klart igår för dom började visa ett superbra csi miami avsnitt på teven. Nej nu är det dags att sätta fart, och ett litet meddelande till mina fina älskade saknade vänner. Ni får gärna ta och komma hälsa på mig häruppe nu, om någon vill komma lagar jag supergod middag ikväll, promise! <3

pannkakor på G

Står just nu och gör pannkakor, tänkte lyxa till det och göra mumsig mat idag eftersom det är torsdag, och torsdag = pannkaksdag, ( så va de jämt när man va liten)
Nu är jag ledig de kommande tre dagarna. Fredag/lördag/söndag, sen är det en ny skolvecka. Dessa dagar ska jag passa på att läsa i kurslitteraturen, låter kul va? Jag tänker inte kasta bort pengarna jag lånat till den här utbildningen utan jag ska ta vara på den kunskapen vi får lära oss och jag ska bli så jävla grym inom den här branchen, jag ska klättra upp för karriärstegen och göra mig ett namn. Vill man det så kan man inte glida igenom den här utbildningen, och det vore ju dumt om man lånat massa pengar också, eller tycker ni inte?
& ett tips, om ni inte har ett våffeljärn, köp inte hem massa våffelmix då.. för det blir inte så jättebra i stekpannan.. då får man ge det en egen touch så ett recept på mina pannkakor kan jag inte ge er nu för det är lite allt möjligt. Våfflor goes pannkakor goes rårakor typ.. Men det blir nog gott ändå, äta bör man annars dör man
aj jävlar nu brände jag mig på stekpannan också..

vad hände...


I'm still mad as hell, it's to late to make it right


tankeställare

Om alkolister kan bli nykterister & missbrukare kan bli drogfria, kan inte dåliga killar ändras och bli bra killar då?

givande dag

Jösses vilken givande dag, lektionen blev inställd så jag åkte enbart in för att göra klart ett arbete med Nathalie & Tina, vilket var bra. Det är alltid bra att bli klar med arbeten, men det kändes lite tråkigt att inte få informationen om praktiken, då jag ser framemot den till tusen. Ska nu ta tag i att skicka ut lite fler mail till ställen jag kan tänka mig att praktisera på.
hörs lite senare!

Morgonpromenad

Har kommit hem, slagit mig till ro i soffan och ätit en super god frukost efter min blöta morgonpromenad jag tvingade mig ut på imorse. Även fast jag duschat och klätt på mig så är jag fortfarande kall och frusen. Skolan börjar inte fören ett idag, och sen slutar skoldagen klockan 14.00 så för vissa skulle det kanske vara onödigt men inte för mig, för nu ska vi börja med Lia förberedelser och för er som inte vet vad det är så är det praktik! Så äntligen ska vi få börja planera vart vi ska spendera praktiken. Först hade jag planer på att göra den hemma i Nynäshamn men sen tänkte jag; äsch har ju spenderat 19 år där redan så nu står det mellan tampa bay eller Jönköping. Jag vet, rena motsatserna men det är inte så jäkla lätt att få praktik i USA har jag märkt efter all kontakt med ambassader och liknande, så om USA inte funkar nu tar jag USA i vår under praktiken då & Jönköping nu i höst. Mycket att fundera på

budget med följd av hjärtattack

Jösses, jag måste andas i en påse! jag håller på att få en hjärtattack och har andnöd...
Sitter och gör en budget över inkomster och utgifter under min studietid, som ett projekt i prissättningskursen, då målet är att lära sig att göra layouter och räkna ut budgetar och jag har spenderat.... håll i hatten nu.. 22000(!) kronor sen jag flyttade upp hit, puuuuuh gud på vad undrar jag då?! värst vad det är dyrt att flytta!
En hjärtattack och ett riktigt uppvaknande var det här idag! detta var en engångsförteelse som heter duga, nu är det skärpning Emma! jag ska nog börja sälja av mig lite saker som jag inte behöver haha, speciellt om jag kollar på december månad i min budget då jag ligger på flera tusen minus för att bidraget är så litet just i december...
Tips från coachen; det är ingen dans på rosor att komma ut i vuxenlivet

allmänna funderingar

Jag har suttit och funderat på lite saker som jag måste skriva nu innan  jag glömmer bort dom:
1. Det är ashäftigt häruppe att man kan vara på ett ställe, men bara 50 meter åt de andra hållet så regnar det. Man åker in som i regnmoln för att man är så högt upp. ascoolt iaf.. (inte så kul om man inte har kläder för det)
2. Ska man bo i norrland måste man han bra gummistövlar och ett bra regnställ, som följd av ovanstående punkt, regnar det så regnar det och ibland kan det regna en hel dag så se till att alltid ha regnställ close by.
3. Om man bor själv och lever på studiebidrag så måste man lära sig att laga mat smart, och helst inte kasta mat, för mat är pengar och pengar är mat
4. Vad fan är det för fel på folket i programmet made på MTV?! Hon går med och har målet att gå ner 14 kilo på tjugo veckor, men när hennes PT ska hjälpa henne så gråter hon bara & skriker och även säger att ingen kan säga hur hon ska göra och att hon vägrar springa uppför trapporna... Det är ju upp till en själv eller? förstår inte grejen, vill man nå någon så måste man göra det själv, ingen gör det åt en.. och man skulle ju vara överlycklig om man fick den hjälpen, kan jag tycka!
Nog om lite sådana saker, sånt jag bara har suttit och tänkt på nu en regnig tisdag eftermiddag. Har precis ätit middag och nu ska jag sätta mig och göra lite skolarbete, skriver om det lite senare :)

handskrivna brev

Har nyss haft ett supermysig samtal med världens finaste Elina! Vi pratade om vardagliga saker såsom jobb, skola, boende, resor, sjukdomar och vänner mm. Det som fastnade mest var när vi kom in på vad man skulle göra utan internet idag... vad skulle man göra utan internet egentligen? man kan nå många samtidigt, man kan skicka saker som adresser och telefonnummer snabbt, söka reda på massa saker och ja ni hajjar grejen. 

Vi kom dock fram till då att vi ska börja skicka handskrivna brev lite då och då, för i dagsläget så är den roligaste posten man får räkningar, och hur kul är det? Hur glad skulle man inte bli av ett handskrivet brev?! och så fungerade det ju förr i tiden, att man skrev brev till varandra. Jag vill iallafall sitta när jag är gammal och grå och läsa handskrivna brev, för hur ska man kunna spara ner i en låda det som finns på datorn och över internet? 

jag skulle iaf bli superduper glad, så tänkte skriva min adress här hihi så om någon känner sig manad så skulle jag mer än gärna vilja få handskrivna brev om hur mina fina vänner har det därhemma i brevlådan
min adress:

Horneyvägen 30
83004 mörsil
Sverige
peace!
en bild på fina elina när hon sprider sin fina konst på min fot

tips från coachen!

En sak jag har kommit på nu under de veckorna jag har bott själv och hemifrån är att det går att göra väldigt god mat av billig och lite mat. Just nu idag äter jag nudlar med tomatsås & kycklingkryddor med vitlök. Så jädrajädra gott och inte speciellt svårt eller jobbigt att göra.
så tips från coachen, funderar man lite mer än vanligt så kan man göra gourmémat! ska lägga ut lite av mina superrecept sen, om ni är modiga nog att testa ;)
ett supertips som gick hem hos min pappa är spagetti med krossade tomater & chili + räkor eller kyckling. TESTA DET! det är en standard rätt här i min lägenhet, och hyfsat billigt också. För man är ju inte gjord av pengar och man har inte stenrika föräldrar heller... om inte pappa gömmer någon pengamaskin hemma, vilket nog är lika troligt som att tomten kommer på sommaren..

lyx i vardagen

Efter en helg som jag faktiskt inte gjort speciellt mycket under, är det nu dags att börja avrunda och ladda inför en ny skolvecka, som kommer att bli lite mer på riktigt än de andra, då allting börjar bli mer & mer seriösare!
Imorgon är det ytterligare ett studiebesök, på en anläggning som heter Norhalla ska fota lite då också så ni får se hur den anläggningen ser ut sen!
En sak som dock är säker, det är att jag & nathalie är så jädra grymma på att laga mat! och vi gjorde riktigt god hemmagjord nachotallrik idag. Vissa dagar måste man få lyxa till det även fast man är student! dessutom har jag nog hittat en helt okej mycket bättre lägenhet än den jag har! så jag hoppas att jag kanske kan få den för då skulle jag bli lite lycklig. Den enda nackdelen är att alla möbler då måste köras hem till Nynäshamn igen. Mycket att fundera på, nu ska iallafall alla mina tankar ägnas åt den grymma filmen jag och nathalie ska se... *trummvirvel* FAST FIVE! mums!

godnatt alla kära vänner!



Krossat hjärta

Idag tänker jag inte kliva upp ur sängen, jag är så besviken och ledsen. Jag trodde aldrig att man kunde bli så sviken. Huvudet bankar och ögonen är tunga. Jag får se när jag skriver igen, kanske tar en liten paus under helgen för det jag behöver nu är att vara ifred

repeat

jag och nathalie är taggade, snart är det dags att åka och nu är jag äntligen klar med fixande av kläder osv. Är också superglad för fick prata lite med fina Markel, en väldigt fin vän som är värd allt och mycket mer!

fest hos skidlärarna!

Sådär nu är alla bilder från peak mountain house uppe! och jag sitter och smuttar på en god breezer. Idag är vi bjudna hem till johan och skidlärarutbildningens villa där dom bor, det är lite festligheter där så jag och nathalie värmer upp lite här ute i lägenheten.
Idag har jag sökt lite jobb bland annat uppe på copperhill, och det hotellet är allt annat än dåligt ska jag få be och tala om, kolla in själva! www.copperhill.se
om man skulle få jobba där skulle man vara lite lätt lycklig!
Nu ska jag fortsätta lyssna på lite music och sen börja tänka på klädvalet för kvällen
adios!

bilder från peak performance huset - tillägnat mestadels till min älskade bror

innan man går in i the mansion!
ski in ski out, rakt ut i backen!
lobbyn till peak lägenhet när man kliver ut ur hissen!
deras vinterkollektion, hängades i hallen fritt att testa och använda för gästerna
ett sovrum, peter engströms gamla kontor
pistvakt?
ett sovrum till
ett sovrum till
badrum
hissen från trappen rakt in i lägenheten
the view!
welcome to my crib ;)

Peak performance mountain house

Jag önskar att jag hade kunnat få visa er det makalösa jävla huset jag varit inne i idag! Det var nog det coolaste jag varit med om! Som ett barn på julafton när man klev in i peak performance koncernens egna lägenhet och kollade på utsikten och allting kändes så overkligt, huset var så häftigt byggt med stora garage, koder, loftvåningar och det allra bästa, hela peaks vinterkollektion upphängt längs me väggen som man fick Testa, klämma och känna på! Som sagt så fungerar inte mitt internet till datorn just nu så bilderna kommer upp imorgon! Jag lovar brorsan, du ska få se huset snart. Det sjukaste är att en åttabädds lägenhet där kostar 46000 kr i veckan att hyra under högsäsongveckorna, Åhh vad billigt.... Nu är det dags att säga godnatt så godnatt

stefan liv, en legend

Medans jag kryper ner och lägger mig tänker jag tända ett ljus för fina stefan liv som gick bort idag med massa andra i en hemsk flygkrasch. Något som hände idag är något som inte borde få hända, och med detta tycker jag att vi borde bli bättre på att sprida kärlek till våra nära och kära; för denna dag har visat att vad som helst kan hända när som helst <3

redbull shots

När jag precis var klar med allt mejlande, omkrivande av dokument till engelska och tänkte luta mig tillbaka i sängen och kolla på teve sneglade jag ner till höger. Kvar stod hela påsen med alla kläder som jag tvättade under morgonen, mina kartonger med smycken och smink och väskan jag hade när jag åkte hem över helgen fortfarande ouppackad..
suckade lite men så är det nu i vuxet livet, det är ingen som gör det åt än längre utan nu står man helt på egna ben och får sköta allting själv. weeey!
Imorgon kommer det bli en lång men spännande dag, vi ska upp i peak performance huset på studiebesök, sen har vi långledigt till på tisdag! Under helgen här är det ett stort event som går av stapeln, en golftävling som heter broken open- där jag hade fått chansen att jobba för redbull genom att marknadföra deras ice cross tävling som går av stapeln senare i vinter. Då skulle jag stått i hockeyutrusning och serverat shots till fulla golfare! Synd bara att han inte behövde så många som han trodde när han erbjöd chansen att delta, det har varit så förbannat roligt! så jag gråter en liten skvätt över det haha..
men dom kommer fler event, kanske på rebulls i vinter, dom lägger många miljoner på det här, så det kommer nog bli awesome! jag älskar aktiviteterna i denna by!

bra musik

Nathalie har nu stuckit in till Östersund för att handla, jag valde att stanna kvar och fixa lite i lägenheten. Bland annat måste kläderna som jag tvättade vikas in i garderoben och jag måste organisera allt smink och alla smycken som fortfarande står i kartonger i köket
föresten, denna låt är helt underbar fast den även är gammal. Den får mig att tänka på hur jag känner just nu
den här låten är också förjävla bra, lite njutning måste man ju få när man kämpar med att översätta personliga brev och cv

Tvättdag

Godmorgon alla morgon pigga, jag var uppe med tuppen imorse för nu när man inte bor hemma längre har man det inte så lyxigt att man kan tvätta när man vill. Så nu går maskinerna i tvättstugan för fullt för berget av kläder började bli lite förstort! Idag är det en ledig dag, som jag ska ägna åt att uppdatera mitt cv och skriva nya personliga brev, ringa svenska ambassaden i USA, göra om cv:t till engelska plus en massa annat roligt som har med skola & jobb att göra. Nej nu är det nog dags att gå ner till tvättstugan igen, hugedamej

kanske USA vecka 45 & 46!

Nu är det dags för tisdagens inlägg och jag tänkte börja det med att säga att jag har strålande planer för den här hösten! åååh kan inte sluta tänka på hur smart jag kan vara ibland, och samtidigt hur mycket jag gillar att jag är impulsiv och spontan ibland.
Nu ska jag inte leda runt er mer utan jag funderar på att dra till usa i november, riktigt varför ska jag inte avslöja ännu utan det får komma med tiden. Det är lite saker som måste kollas upp och ordnas men det skulle vara en sådan gyllene chans för mig och min framtid om jag fick chansen att åka dit.
Så idag är jag helt lyrisk, detta känns helt fantastiskt roligt!
Nu är det dags för mig och Nathalie att laga mat, vi har gjort egenpanerade torskfiléer och imorgon var vi även ute och tog en powerwalk på 45 regniga minuter. Inte en lugn stund med den här bruden, vilket är awesome!
kärlek :)
sist jag var i USA samt 2010

sambos

Jag hade precis skrivit ett långt och bra inlägg men jag råkade radera allting. buhu :( 

Tänkte iaf uppdatera alla på att jag nu är tillbaka uppe i åre och bilresan gick superbra, jag är dock konstaterat att moves like jagger med maroon five måste vara den populäraste låten just nu. För den har jag hört minst 20 gånger idag!
Jag har också hämtat upp min tillfälliga sambo idag, nathalie som också är från stockholm som ska plugga i samma klass som mig och som ska bo här tills hon hittar något eget, så en vecka eller två! Supertrevlig och go tjej, rätt så lik mig och vi har lite samma intressen och tankar. Hon har också bra musiksmak, tummen upp på det, då kan vi spela hög musik och bra musik!
Nu ska vi kolla idol och bekanta oss lite mer, vi firade vårat samboskap med hemmagjord pizza de va mumma!
kärlek!

Idol 2011

Just nu; denna söndagkväll sitter jag hemma hos Beatrice. Vi har ätit mumsig middag och ska nu kolla på premiären av idol! Inatt åker jag tillbaka till Åre och det ska faktiskt bli riktigt skönt, helgen har varit mysig men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Uppdaterar lite mer imorgon när jag kommer tillbaka till Åre, då blir jag också sambo! Stay tuned

Snart framme

Sitter på tåget nu och det är bara en timme kvar innan jag får kliva av tåget i stockholm! Där blir jag hämtad av victor som jag är så otroligt tacksam över så jag slipper ta ersättningsbussar hem till Nynäshamn, så han få en stor kram för att han är toppen och för att jag saknat honom. :)Dessutom ska denna helg enbart spenderas med superfina vänner, med mysig middag och massa kvällsmys och annat roligt hela helgen. Jag vill också ge en riktigt vissen ros till SJ för att dom inte har några eluttag på tågen så jag fick flörta till mig att få ladda luren i kiosken på tåget, hihi det fungerade det med

Conference manager

Nu är jag åter igen efter min första skoldag på det nya programmet och jag stormtrivs! Detta passar mig som handen i handsken och jag ångrar inte en enda sekund att jag hoppade av outdoor. För jag stormtrivs häruppe nu och det är så mycket roligt som väntar inom denna utbildning. Bland annat kommer vi få vara med på ett stort event som sker i stockholm i vinter om vi har tur och jag är riktigt taggad inför det här! Det känns superbra nu, och direkt efter skolan där vi fick lära oss mycket om konferenser och kongresser så staplade jag ner till Åre torg och unnade mig en liten shoppingrunda, så nu har jag super fina kläder till hösten och även ett par superfina Uggs! Som grädde på moset åker jag hem till nynäshamn imorgon och har en dundermysig helg framför mig med fina vänner. Det känns också bra att åka hem och känna att jag inte får någon paniklängtan tillbaka till nynäs, utan jag vill bara tillbaka hit på måndag för att fortsätta plugga! Vilket är awesome. Nu ska jag ta och packa väskan på det lilla jag måste ha med mig över helgen så jag inte behöver stressa imorgon innan bussen till Östersund går där jag ska byta till tåg mot Stockholm. Kärlek

RSS 2.0