Hemma hos mina fina vänner

Äntligen är jag hemma hos mina fina vänner, kom hit inatt efter en lång men väldigt rolig bilresa med tre underbara brudar!

Har redan hunnit träffa Viktor och bea och nu sitter jag och myser hos Elina på studion bland allt tatuerar ljud! Vi ska snart gå och äta lunch hos bea!

Sen är kvällen och eftermiddagen full av massa mys! Tjejmiddag med mina finaste! Bea, Elina och Carro! Känns riktigt bra att vara hemma hos mina änglar!


Packa för fulla muggar

Hej allihopa! Idag är det en dag med massor att göra, och ändå sitter jag på sängen och orkar knappt göra någonting för att jag känner mig så hängig!

Har varit på verkstaden idag och panikbytt till mina vinterdäck då jag fått sladd två gånger då det är pisshalt häruppe på vägarna i Jämtland, så var inte så modig att köra så långt med sommardäcken imorgon.

Har också en massa massa kvar att packa! Har rent ut sagt inte packat någonting förutom skolböckerna inför imorgon!

Har massa med kläder som jag måste packa, måste ju ha kläder för tre veckor, vilket innebär många olika skor, jackor och dylikt! Mycket saker blir det! Dags att sätta igång, och imorgon blir en lång dag!

Först första lektionen i vårt nya klassrum som är superfint och mysigt med heltäckningsmatta o dylikt! Sen vid tre blir det många timmar i bil. Tur att vi är så många att vi har varandra och gott sällskap! :)

Nu måste jag sätta fart, peace :)


Betala räkningar dagen

Skriv precis ett aslångt inlägg som försvann så orkar inte skriva allting igen så gör en snabb sammanfattning
- skolan gick bra idag, har lärt mig mkt
- har städat, lagat mat och tvättat idag, usch
- har även tagit fram och börjat packa inför hemresa, den kommer bli intressant. Fyra tjejer i en bil med en uppsättning vinterdäck och massa packning!
- känner av lite halsont, huvudvärk m.m

Sist men inte minst, nu är de DH, som jag har längtat, en hel vecka


Kvalitetstid med Lisa

Besöket idag på copperhill var superhäftigt! Mycket schyssta sviter och lokaler :) spa avdelningen var fantastisk och utsikten från rummen är priceless!

Efter copperhill mötte jag upp Lisa och vi åkte ner till banhof och tog en fika, snackade lite och sen slutade det med att vi åkte hem till mig, pratade lite till om allt möjligt. Hur dumma killar är, osämjor, livet innan åre och framtiden, vad vi ska göra efter skolan är slut, när hon är utbildad skidlärare och jag är conference manager.

Vi lagade också god mat, fiskbullar och hemmagjort potatismos, enkelt men ack så gott! Vid halv nio körde jag hem jäntan och nu är jag nerbäddad i min säng och tänkte krypa ner och falla in i djup sömn så jag är utvilad inför imorgon, då det är två intensiva lektioner, och sen tvättstugan på det hela kvällen!

Godnatt, åjuste, lägger upp lite bilder från idag mää


Måndag morgon

Vaknade tidigt, även fast jag inte måste! Och det känns lite trist.. Så nu slår jag på sex and the city och äter frukost, det är ju ändå ett bra tag kvar tills det är dags att gå till skolan!


Söndag

Idag åkte mamma, mormor och Caroline hem och jag blev kvar här ensam. Tur som det är så åker jag hem igen på torsdag för att göra massa roligt så det tar inte lång tid tills jag får träffa dom igen! För sen drar jag ut på äventyr till Jönköping och bor hos mormor och gör massa annat roligt!


Hela helgen har varit mysig som tusan, det blev en rolig utgång och middag i fredags. Igår blev det en shoppingrunda och sedan gick jag och Caroline ut och tog massa fina foton vid vattnet och dagen igår avslutades med trerätters!

Imorgon ska vi besöka copperhill vilket ska bli väldigt intressant, sen är det bara att förbereda sig för allt man ska ha med sig hem på torsdag, det blir en lång tid hemma i nynäs och nere i Småland innan det är dags för att åka tillbaka hem till åre!

Idag ska jag bara softa och ta det lugnt, det är tillåtet ibland :)


Snölandskap

Inatt har det snöat ganska mycket, både uppe i bergen och nere på vägen! Så imorse när jag åkte till kongressen var det rätt så halt på vägarna och kallt! Så nu är kylan på ingång på riktigt.

Mamma, mormor och Caroline är på väg upp och borde vara i Sundsvall snart, åh vad jag längtar :D

Fick även hotellfrukost imorse igen, det var förjäkla gott ska jag säga er!


Torsdag

Idag fick vi gå lite tidigare från jobbet då det inte var så mycket att göra! Jag och Ellie tog en sväng in på vero moda och kikade lite, jag la undan en superfin stickad poncho som jag ska köpa på lördag när jag ska ta mormor, mamma och caroline på en shoppingtur!


Unnande mig också lite julmust idag, fy fasiken vad det är den bästa läsken efter trocadero som finns, det var riktigt mumsigt och jag har lite kvar som jag ska dricka kväll till criminal minds!

Imorgon skulle jag jobbat på eftermiddagen men de behövde inga folk så jag ska jobba under förmiddagen istället, så jag håller tummarna för hotellfrukost hihi! Sen ska jag hem och förbereda för mitt finbesök! Åh vad jag längtar!


GA

Även denna Lilllördag börjar närma sitt slut och jag har precis mumsat i mig lite grönsaker och dipp, tanken var att ha det till GA ikväll men jag kunde inte hålla mig!

Imorgon är det eftermiddags passet som ska jobbas, och idag är det också bara 2 dagar kvar tills jag får finbesök, jag längtar väldigt mycket <3


Workshops dag!

Idag drog alla workshops igång och det var riktigt kämpigt att kliva upp halv sex imorse, huvudet ville men kroppen ville inte!

Förmiddagen har mest gått ut på att dirigera alla delegaterna dit dom ska och svara på frågor om någon var vilse. Vi fick även hotellfrukost, fika och lunch på hotellet, med hotellfrukosten i magen glömde man bort gaaanska fort att klockan var tidigt som tusan. Jag jobbade enbart förmiddagen så nu är jag hemma igen och ska ta uti och skriva lite om de här första tre dagarna, även läsa lite i boken om mat och aktivitet på stora möten.

Nästa pass är imorgon mellan 14-20, det ska bli roligt! Då har kongressen dragit igång och även mässan med massa häftiga fjällkläder och prylar!

Idag är det dåligt väder i åre, det snöregnar, usch


Avrundning av dag två

Idag var den första mer påfrestande dagen av kongressen! Idag fick vi ta emot anmälningar till alla workshops, massa folk och olika tider och massa internationella människor så mycket att hålla koll på men det var riktigt roligt! Är dock väldigt trött nu och skulle nog somna direkt om jag la huvudet på kudden, men först måste jag självklart kolla klart på DH!


Imorgon är det jobb igen, och då börjar jag klockan sju så måste åka hemifrån omkring kvart över sex, det kommer att ta emot men kul ska det bli! Imorgon ska jag nog smita iväg för att vara med på en helikopter demonstration, då dom ska vira ner hundar och fjällräddare från helikoptrar!

Nu ska jag runda av för snart är reklamen slut på DH, såhär såg jag ut idag föresten


Musli och blåbärs youghurt

Nu när dagen börjar lida mot sitt slut sitter jag med en skål musli och väntar på att two and a half men! Sen tänker jag kolla på en massa satc!

Idag fick jag ytterligare en sak att se fram till, det är massa halloween mys när jag kommer hem! Finns det något roligare och mysigare på året än halloween och höst? Tror icke de


Lägger till en bild på mina fina småflickor, när jag åker hem ska jag krama på dom ordentligt!


introduktion till IKAR

introduktion till kongressveckan var helt okej, allting känns väldigt rörigt just nu men vi har fått lite papper vi ska läsa igenom till imorgon som vi kommer att ansvara för så det kommer nog bli bra ändå! Vi fick fina ljusblåa piketröjor också, tur att man klär i alla färger hehe
Jag tror att den här veckan kommer att kunna ge extremt mycket kunskap och erfarenhet, och jag är väldigt entusiastisk till vad som komma skall!
by the way, här är väskan jag köpte igår, väntar med spänning tills den kommer! den skulle vara jäkligt schysst att ha till på fredag då vi har skolfest, hela campus åre ska ha sjukamp, middag och sen en stor fest. Då jäklar blir det klackarna i taket
¨
Föresten så kände jag mig riktigt snygg idag, jajamän det gjorde jag! väldigt classy, och jag tycker att man ska få känna så emellanåt, det är viktigt. Det är dagens lärdom, var inte rädda för att tycka om er själva!

Ny vecka

Äntligen är det en ny vecka, en vecka fullt av roligheter som jag berättat tidigare, det är snart dags att åka iväg och fixa massa "goodiebags" inför kongressstarten imorgon. Berättar hur dagen var senare ikväll när jag kommer hem

Love


Öm

Efter hela denna storstädning blev jag mör i kroppen, så sen jag skrev sist har jag bara legat i soffan och nu har jag förflyttat mig till sängen!

Har även införskaffat mig något idag som jag velat ha riktigt riktigt länge, vilket är en vattenmelonsfärgad kuvertväska, att ha vid finare tillställningar och på krogen osv!

Har även köpt bussbiljett till Jönköping och planerat en mysig spökmiddag med några fina vänner, är riktigt förväntansfull på de kommande veckorna!


Städdag!

Idag tog jag mig i kragen och storstädade min lägenhet från topp till tå! Så nu är den skinande ren och jag kan luta mig tillbaka i soffan för att kolla på en film, på TV4!

Imorgon drar arbetet inför kongressen igång, det ska bli superkul och nu är det också bara fem dagar kvar till mamma, mormor och Carro kommer! Det kommer bli en riktigt bra helg, och om cirka två veckor är det dags för att åka hem till nynäs igen för att sedan åka vidare till Jönköping


Fullt ös det kommande veckorna alltså!


Fin kille

Haha jag är bara tvungen att läggs upp det här, för att jag tror att vi båda fick oss ett gott skratt. Det handlade iaf om rädslan att jag skulle stöta på en Björn igårkväll! Älskade vän Thomas!


Tillägg

Jag måste tillägga till det förra inlägget att hålla kvar vid en relation krävs två, det är lika mycket ansvar åt båda hållen


klokare av tankar eller inte?

Ibland känns det som jag blir klokare och klokare av att bo här uppe i urskogen. Just nu är jag sjuk och gör inte många knop varje dag, så ligger mestadels i sängen och kikar på sex and the city och andra superbra teveserier. SATC måste nog vara en av de bästa serierna som någonsin har gjorts. Det är min religion och boxen är min bibel, varje avsnitt bidrar med visdomsord och andra bra lärdomar. Efter ett samtal med världens bästa vän inatt och ett annat samtal imorse var jag tvungen att släppa ifrån mig några tårar. Det är inte utan en fight jag bor och lever häruppe. 

Man lämnar mycket bakom sig när man gör en sådan sak som jag gjort, det är inte alltid lätt alla dagar. En del av mig har förlorat lite hopp om just det jag lämnat kvar, sådant man tror man ska kunna återvända till och personer man ska kunna ha en relation med. En sak jag upptäckt ganska fort som jag även fasade över hur det blir med just relationer, man märker rätt fort vilka som faktiskt vill anstränga sig för att fortsätta hålla upp relationen så likt förut som möjligt.
I denna stund jag nu skriver så håller vi alla på att växa upp, alla människor växer hela tiden, unga som äldre. Jag funderar lite över vart det går fel någonstans.. Straffas man som person för att man prövar sina vingar och ger sig ut på egen hand? eller är det människorna som blir klar som inte hanterar avståndet, känslan att dem är själva kvar?
Jag tror att det är väldigt svårt att komma fram till kärnan i problemet, något sårar mig är att man talades vid ofta hemma, men nu ingenting.. Var det bara tomt prat, allting om att man ska talas vid ofta och " ring när som helst" blablabla..
Är det  värt att ens tänka på det? eller ska man bara ta det som ett straff, för att jag begav mig ut och lämnade bubblan i Nynäshamn. Lite klarhet skulle kunna göra allting tio gånger lättare, men samtidigt så är det kanske inte värt energin och blir jag nå klokare av att tänka på det överhuvudtaget?
Det här är min dagbok, och det är här det ska finnas utrymme för mina tankar, ibland kanske jag tänker lite för mycket, men jag tycker att det är viktigt att tänka. Tänk vad mycket dumma saker man skulle göra annars.
Det jag ville komma fram till är att efter inatt har jag fått litelite mer klarhet på vissa saker & en sak som är säker är att jag tänker fortsätta kämpa, hur ont det än gör i mig att vara i ifrån mina vänner så är dom ändå mina allra finaste vänner, allihopa. Men jag vill leva ett liv som jag kan sitta och berätta historier om när jag blir gammal, det är mina drömmar, och som jag sa häromdagen, allting går om man bara vill

Besvikelse

Ibland känner jag mig så jävla dålig mot mig själv, jag sätter upp mål och har viljor med saker och ting men sen så försöker jag ändå gå runt dem; vart tog självdisciplinen vägen? Allting gick så jävla bra förut! Och nu är det kaos, måste bli fokuserad och med i matchen igen, måste måste!

Get your head in the game!


Tvättstugan..

Idag är det en hel dag i tvättstugan som gäller, klädhögen började svämma över i badrummet så kände att nu var det dags, och när man ändå är sjuk och inte kan göra mycket annat kan man lika gärna tvätta!

Samtidigt mellan allt spring till tvättstugan kollar jag på prison break! En serie som alltid går hem!

En annan ska som också gjorde den här dagen så förbannat jävla bra är att jag hittade mitt internet i min onepiece!!! Som jag saknat och nästan gråtit tårar över att jag trodde jag hade tappat på tåget , men nu är det tillbaka och jag är 500 spänn rikare, så jävla bra! :)


Ny app!

Dagens teknik fortsätter att förvåna mig! Nu har blogg.se lanserat en
App så jag kan blogg tio gånger enklare plus lägga upp bilder, så nu kommer lite bilder!

Den bilder med eldstaden är från hotell granen här i byn! De sista bilderna är från den nya sviten i tott hotell, utsikten från bastun är inte att leka med!


Drömmar

Idag när jag gick och handlade mjölk och youghurt slog det mig att jag, emma snäll, faktiskt har flyttat hemifrån, och om alla planer går som jag vill så flyttar jag inte tillbaka till nynäs helst innan, ja aldrig! Mysig stad i alla ära men jag vill ut och utforska världen och Sverige och jag har stora planer för framtiden, som jag innerligt hoppas kommer att slå in! Det är en lång väg dit men jag tror att om man vill så kan man, då är ingenting omöjligt!

Ledig!

Är som sagt ledig idag och det suger, astrist att bara ligga och inte göra nånting. Ska försöka ta mig upp för att göra nånting, fast samtidigt som jag mår dåligt och känner mig sjuk så vill jag göra något! Och det är kallt i min lägenhet, och någon ryckte i mitt dörrhandtag imorse, de va lite läskigt faktiskt.. Ska försöka ta mig upp och få den här dagen överstökad!

Kallt som tusan

Brrr det är riktigt kallt i min lägenhet.. Ligger med fleece underställ, tjockt duntäcke och överkastet på sängen och har massa tända ljus och fryser fortfarande.. Jag vet inte detta beror på att det faktiskt är kallt eller om jag är sjuk haha. Jag mår lite halv kasst faktiskt, men då är det tur att jag nu inte har nå skola fören på måndag, eller egentligen inte ens fören 24/10 eftersom vi ska jobba på kongressen hela nästa vecka! Så nu är det kurering som gäller tills på måndag, fyra jäkla dagar att slå ihjäl tiden på, kan bli mycket kreativt gjort här i helgen, då jag inte ska gå ut och spendera en krona för nästa helg kommer Caroline! Då vill jag ha pengar kvar att spendera då! Peace

Tott hotell

Nyligen återkommen till skolan ifrån tott hotell och jag säger bara jösses vilket härligt hotell, den nya sviten var inte att leka med heller ska jag be att få tala om, den kunde man få till ett värde av 67500 riksdaler en högsäsongsvecka, det är inte billigt om man ska ha det bra vill jag lova. Bara bastun och badkaret i det stora sovrummet var fantastiskt! Med en lektion kvar idag så känner jag en viss lättnad då huvudet inte riktigt är balans med kroppen, vad det beror på kan jag inte svara på riktigt, blir till att vila i helgen så man kan köra gärnet på kongressen nästa vecka, vilket ska bli superkul för det ä exakt sådant jag vill syssla med i framtiden :) Något som också ger mig ett leende på läpparna är allt roliga att se fram emot från och med nu till slutet av november! Iccar kongressen, besök av mamma, mormor och Carro, rihanna konserten, besök i Mjölby! (träffa Alberts) träffa mormor och min familj i Jönköping, bo där i några veckor för att praktisera, sen en helg i Göteborg, snö!! Och massa annat, det är fullt upp framöver! Skitkul ska det bli! :)

Förbättring

Tiden går inte speciellt fort när man bara är hemma. Tog mig en tur runt i byn för att se om kroppen pallade lite rörelse och det gick bra vilket känns superbra! Och från och med imorgon kommer min blogg att bli mycke roligare jag lovar! För då åker jag och köper ett nytt internet ( har ju tappat bort mitt gamla... ) så då blir det bilder igen, musik och massa annat. Till och med lite fler inlägg om vad som händer här uppe. Det resterande som ska göras idag är att göra klart säljuppgiften så gott det bara går, men behöver internet till viss del för att kunna fixa lite bilder och sådant till min resa!

Sjuk

Idag är det en ny dag, en dag då jag vaknade och inte mådde speciellt bra. Så därmed tog jag beslutet att stanna hemma idag, har lite ånger över det för vill egentligen inte missa något viktigt men jag måste kurera mig lite inför imorgon, då vi ska på besök till tott hotell på besök! Och en sak till jag måste lära mig illa kvickt är att gå och lägga mig tidigare, speciellt inför nästa vecka då vi ska jobba på iccar kongressen hela veckan! Det är en internationell kongress för fjällräddare, folk som kommer från hela världens ska vi i min klass ta hand om, kommer bli riktigt roligt!

Hopp för mänskligheten

Idag har jag fått ett stort bevis på hur underbar mänskligheten kan vara! En av mina grannar knackade på dörren och frågade om min hjälp att komma över till de andra grannarna som har kommit hit från de kaotiska Libyen! Dom ville ha hjälp med att installera tevekanalerna. När jag satt där och försökte fixa det bjöd dom på bröd, te och kakor. Dom sa också att dom skull bjuda mig till Afrika för att jag hjälpte dom, jag svarade med att säga att det inte var nödvändigt överhuvudtaget! Men väldigt snällt av dom att erbjuda sig och det är ett väldigt gott tecken på mänsklighetens goda sidor! Nu sitter jag och pluggar och försöker göra klart min reseuppgift! Det blir en fantastisk Resa och nu när jag kollar På priser osv så blir man riktigt sugen på att åka för det är inte speciellt dyrt alls! Nu ska jag fortsätta, för snart är det premiär av two and a half med ashton! idag gjorde jag också hemma gjort potatismos, de va gott. Peace

Tips från en kär vän!

Idag när jag pratade med en god vän vid namn bea fick jag lite inspiration, inspiration till att lära mig gå riktigt bra i klackar, så nu ska jag öva varje dag! För jag ska bli en klacktjej, och då måste man öva och göra sig van! Och från och med imorgon ska jag också försöka börja träna lite och köra hårt som jag gjorde innan min revbensskada, se hur mycket kroppen pallar, för jag håller på att bli så jäkla rastlös och seg i kroppen.. Hur som helst, så är det dags för lite fart på bena imorgon och få nånting att hända, och jag hoppas verkligen att jag får lite snö här i veckan, för jag vill använda mössa och vantar! En sak som jag längtar till också är om två helger från nu, då mormor, mamma och min allra bästa vän kommer hit och hälsar på i mitt hem! Mitt underbara hem, och ja, jag börjar trivas i min lägenhet. Det är mitt hem och bara mitt! Och jag längtar tills jag ska hänga upp gardiner, köpa ett skrivbord, matta, soffbord, julgran, julstjärnor ja listan kan göras lång! Det här är mitt hem <3

Vintern är på G

Det blir lite dåligt med bloggande nu när jag har slarvat bort mitt internet och måste sköta allting över telefonen, det är jobbigt.. Helgen har iallafall varit fantastisk! I fredags var jag ute med johan, jonte och emmily med flera, det härliga gänget från skidlärarutbildningen! I lördags sov jag ut riktigt ordentligt, sov till och med längre än min vän Carro, och då är det illa alla som känner mig, har ju fått lite av pappas gener med att vara morgonpigg. Men här uppe mina vänner sover man riktigt bra, den friska luften gör mig gott! Tillbaka till vad jag gjorde igår, jo underbara Ellie i min klass tog sig ut till mörsil för att komma hit på middag och massa mys! Vi såg L.A gigolo och ashton är så jäkla fräsch! Tänk om alla såg ut så! Idag har jag bara degat i min lägenhet, tagit ikapp och organiserat massa skolsaker osv, sånt man måste göra emellanåt! Jag kan också avslöja att inatt fick jag skrapa rutorna på bilen, mina vänner kramade snöbollar och har även sett att någon varit på skutan och åkt skidor, vintern är på G ;)

SkitMorgon

Meeeen vad glad man blir när man vaknar upp och inte hitta telefonen, för att sen hitta den på golvet trasig! Jävlar vad glad jag är.....

Snö på fjälltopparna

Idag har det varit en lång dag men jag känner faktiskt att jag lärt mig något ändå, till exempel att det är bara vi själva som bestämmer vilket humör man ska vara på när man vaknar, det går inte att skylla på någon. Det är upp till en själv om man har en grå eller turkos dag! Jag hade en grå dag till en början, men senare blev den turkos då jag fick svar från USA då dom bekräftade att jag får komma till dig i vår istället då jag hade Problem med visumet till USA! Allting är ordnat med min november praktik i Jönköping också så ska bo hos min mormor i lite mer än 2 veckor och åker dit om kanske 3 veckor ungefär! Då blir det även det efterlängtade besöket i Göteborg! I helgen var en tanke att dra till min stuga i rossön med massa kompis men plugg satte käppar i hjulet och nu skjuter vi upp det till nästa helg om det skulle passa bättre då, så istället blir det tacomys, lite tjejhäng och badande med fina flickor! Och sist men inte minst, det ligger snö på fjälltopparna häruppe ;) vilket innebär att det närmar sig Innan det är dags för snön att falla härnere i dalen! Nu ska jag lägga mig i ett bad, bli lite varm i kroppen, för det är lite småkallt i min lägenhet..

Dålig dag

Det var fint med snö på skutan, tyvärr kunde vi inte åka upp för att kabinbanan stängt för sommarsäsongen :( så vi åt lite lunch istället och snackade skit! Denna dagen har i övrigt varit skit, fick nedslag på besiktningen på dåliga saker som jag måste fixa till, hittar inte mitt internet som jag måste ha tappat någonstans eller så, så nu måste jag kanske lägga ut massa pengar på att köpa ett nytt... Jag har fortfarande ont även fast jag tagit den maxtillåtna mängden per dag av smärtstillande och eftersom jag inte har något internet kan jag inte jobba med skoluppgiften där vi ska sälja en resa, och när jag skulle sysselsätta mig med att inreda lite med fotoramar i lägenheten så tappade jag fotot på mormor & morfar i golvet så ramen gick sönder och det var glas överallt... Då var jag tvungen att dammsuga och nu ligger jag nerbäddad i sängen och är alldeles matt, och imorgon blir det en lång dag med föreläsningar. Det är säkert jätteintressant men det lär bli en lång dag. Får ladda upp med smärtstillande om man ska sitta i arenan i 5 timmar. Något som muntrar upp mig lite iallafall är att jag ska få gå på min Göteborgsdejt i november och att det snart är konsert med Rihanna!

Home Sweet home

Så, nu har jag landat hemma i åre igen och vilat ut ordentligt och känner mig rätt pigg jämfört med hur jag känt mig under allt partaj i helgen! Va på sjukan igår och fick smärtstillande för mina revben, som skadades någon gång i helgen då läkaren sa att jag hade nån spricka, så för min del är det vila och ätande av medicin som gäller nu! Känns lite tråkigt då jag kommit igång så Bra med träningen, men får försöka ta några lättare promenader och strunta i styrketräningen bara! Idag är det onsdag och jag är ledig men jag är supersugen på Att åka in till åre och åka upp på skutan, för det har snöat däruppe skrev en klasskompis på fejjan nyss :D åh glädjejubel blev det här då man fick höra att det snöat, längtar som en galning tills hela åre täcks av ett vitt lysande kallt täcke! Men först och främst ska jag göra något tråkigt, som inte är speciellt kul, besiktning av bilen om två Timmar.......

Hemgång

Idag vaknade jag med tårar i ögonen, känslosam dag. Har till nio på mig ikväll och umgås och kramas, den tiden ska jag ta vara på med världens finaste bästa vän Caroline!

en helg hemma i Nynäshamn

Hallå! nu var det ett tag sen jag skrev, och det har varit för att jag verkligen har haft fullt upp! Jag har under den här helgen åkt hem till Nynäshamn, för att genomföra två uppdrag. Det första uppdraget var att kidnappa min fina fina vän thomas tillberg. Det blev gocart åkning, mysig middag och en hejdundrande utgång med väldigt fina människor, och det var riktigt lyckad och det blev definitivt en kväll värd att minnas om något!
igår vad det dags för uppdrag nummer två, att fira min farbror som fyllt 50 år! det blev en middag med släkt, vänner & bekanta och vi dansade tills halv tre på morgonen för att sedan gå hem och sjunga lite och mysa med värdparet för festen, också en väldigt lyckad kväll men allting känns i kroppen och i huvudet idag! Det har helt enkelt varit två intensiva men underbara dagar!
Under denna söndagen har jag mått räka i både kropp och huvud jag har även passat på att spendera den med några väldigt braiga vänner och dagen har innehållit allt från fika, middag, hockey, solning och två grymma O.C avsnitt med Beatrice!
Imorgon är det hemgång till kära åre som gäller och jag måste säga att det ska bli fantasiskt skönt att komma hem igen, dock är det samtidigt jobbigt att lämna vännerna, som det jämt är då jag är väldigt vänskapsjuk, då är det dock tur att jag börjar få riktigt bra vänner uppe i Åre, så jag inte längtar tillbaka till alla här i Nynäshamn.
Nu ligger jag iallafall nerbäddad på en simpel madrass nere i mitt gamla rum som är helt tömt på prylar, jag är också lite ledsen idag, varför vet jag inte riktigt.. eller jag vet ungefär men jag kan bara inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är. Nu iallafall ska jag kolla på Law abiding citizen, det är en bra film och återskapar fina minnen. 

Imorgon är det en hejdå dag, natttåget avgår på kvällskvisten och sen är det tillbaka till verkligheten igen!
godnatt!

RSS 2.0