Två vänner

Idag har jag haft två långa mysiga samtal med två vänner som jag saknar och inte har pratat sådär mycket med på länge.
När man hör deras röster och man har massa att prata om! Det är sådant som ger glädje, glada, fina människor.

Bra kompisar är bra och ha! Glöm ej det


imorgon är det flytt på G!

Det är så fruktansvärt dålig uppdatering från min sida, och jag skäms, verkligen! 

Redbull och allt som hade med det att göra är över, och nu rullar det övriga livet på som vanligt. Victor bor kvar här och han verkar trivas, då han sagt att han ska åka hem tre gånger och han fortfarande är kvar hehe :) 

Sambolivet är roligt men frustrerande, dessa veckor har innehållit, tårar, illska, glädje( mycket glädje) och skilda meningar, men det är väl så det ska vara. Han vill göra sina saker och jag vill göra mina och emellanåt så skär det sig, men han är en go människa så i det stora  hela har det fungerat bra! 

Imorgon flyttar jag till mitt nya hem, då kommer jag inte längre bo i charmiga lilla Mörsil och det blir inte längre gångavstånd till Dragans...hahaha...
När det kommer till skolan så börjar alla mina uppgifter klaras av, men det är fortfarande en väg att gå, så på fredag, då jag är ledig (och helst skulle vilja åka skidor) så måste jag plugga gärnet, försöker ta tag i det idag men då tvättstugan är ockuperad av mig och städningen ligger hela tiden i bakhuvudet samt packningen så hittar man inte riktigt någon koncentration.
Vi får se när victor kommer hem, det känns tomt i lägenheten och jag måste ha hjälp att bära lite flyttlådor och säckar till bilen...jag må vara stark men det känns alltid bättre att sätta män i arbete hehe :)
Nästa vecka så startar praktiken, då kommer jag hänga på Copperhill i fem veckor, sen drar jag till Spanien en vecka och solar och steker på en fin strand och på min farfars takterass, och vips så var det den 15 april, tillbaka till skolan för examensarbete och några sista veckor med kanonskidåkning i solen! Mindre än två månader kvar på min utbildning och sen då? en underbar sommar i skärgården på ett härligt jobb med fina arbetskamrater, tillbaka bland vänner och förhoppningsvis har jag hittat tillbaka lite mer till mig själv, då det känns som någonstans här under vintern har jag tappat mig själv..
med denna flytt imorgon så startar jag en ny sida i min bok jag skulle vilja kalla livet!
let the journey begin!
i
hejdå horneyvägen!

Hard work

Igår var en dag som man kan sammanfatta som en början på något nytt, mycket känslor och funderingar!


Det blev också mycket jobb med redbull, klockan hann bli tre inatt innan vi kom hem.

Idag ska jag börja packa ner alla mina saker i kartonger, för efter nästa helg så är det flytt, vilket ska bli så jävla skönt


Dålig dag

Dagarna flyter på och det händer inte speciellt mycket. Redbull chrashed närmar sig med stormsteg, om vara två dagar är det dags. Helgen kommer att bli fartfylld och rolig.

Dagen har varit kaos, det har kommit cirkus en halvmeter snö, Jag har skottat som en idiot för att ambulans killarna skulle komma fram när vi fick skicka en tjejkompis med ambulans till sjukan och det har varit mycket blandade känslor.


Jag har så mycket tankar inom mig som jag inte kan göra utlopp för någonstans. Här är bara en bråkdel;
Hur fan kommer det sig att man flyttar 70 mil för att få en förändring och efter sex månader här i Åre så har inget förändrats, man är fortfarande feg som en mus, känner sig bortvald och så sitter man fast i samma jävla träsk och har känslor för folk back home.

känslor suger, besvikelse suger och feghet suger. Nu går jag och lägger med massor av känslor och tårar, och någonstans inom mig så hoppas jag på en bättre dag imorgon, och kommer den inte imorgon så hoppas jag på dagen därpå!

Godnatt


Dagarna går

Dagarna susar förbi här i Åre! Konferensen närmar sig med storsteg och det är mycket gjort, kul men mycket arbete! Sunkan sover mest hela tiden, nää nu skämtade jag bara. Men idag blev jag utan middagssällskap då han inte vaknade. Vid åtta kvicknade han till och nu lär jag inte få sova på länge då han är pigg.

Men det gör inte så mycket just nu då jag har en timmes sovmorgon imorgon! Det är värt guld, sen blir de hockey night på horneyvägen!

Stay tuned


Finbesök

Idag har det varit en hektisk dag, men vi har fått en massa gjort inför konferensen! Vid kvart i sex åkte jag och hämtade victor och vi åkte hem för att laga middag! Det blev tacos dagen i ära och sedan låg vi helt utslagna i soffan, mätta som björnar.

Nu kollar vi på Johan Falk, men mycket kollande blir det inte då grabbhalvan slaggar gärnet breve, eller genom nästan hela filmen men nu blev det spännande så nu måste jag tydligen också kolla.

Stay tuned


Utslagen

Ligger utslagen i soffan, har ätit middag och slagit på transformers! Har jobbat hela dagen och är slut i kroppen, det är ett roligt jobb med rätt så fysiskt!

Har en uppsats att skriva innan kvällen går till ända.. Vill egentligen bara fortsätta ligga på soffan och inte lyfta ett finger!

Men imorgon kan det nog bli en bra dag, som jag absolut inte vill ägna åt att plugga utöver skolan, för imorgon kanske Victor kommer hit och då får jag hänga med världens bästa grabb i två veckor :D weey, glad tjej!


Kreativt

Nu har jag suttit och pusslat och varit riktigt kreativ när det kommer till konferensen, det tog mig nästan två timmar men jösses vad snyggt det blev! Älskar post it!

Samtidigt såg jag nog en av världens bästa filmer, colombiana. Har ni inte sett den så gör det as soon as possible!

Nu tänkte jag gå och laga mat innan jag fortsätter mysa och kolla på film. Idag tänkte jag göra panerad rödspätta med limecreme och mumsig sallad, med lite goda råd och tips ifrån min personliga kock Beatrice Krafft hehe :)


Två års jubileum!

Weeey, kom precis på att min prövotid gick ut idag! Har härmed haft mitt körkort i två år, tiden går så jäkla fort!

Har snart städat klart, det går så mycket bra grejer på teve hehe.. Ikväll spelar nause på contan, skulle vara grymt kul att se, vi får se om jag hakar på flickorna dit, nu när jag har min nya bil, hihi!


Nu börjar det ordna upp sig

Pappa stack precis hem, igår kom han upp med min nya bil och vi har kämpat sen igår med att få igång Renaulten, tillslut hoppade den igång och pappa kunde åka hem.

Idag är det kallt men väldigt fint ute, strålande sol och blå himmel!
Jag ligger i soffan och degar, idag tänkte jag städa lägenheten då det har blivit lite rörigt när jag packade alla kartonger med saker som pappa tog med sig hem, den 29 februari flyttar jag. Så det var likabra att skicka hem till grejer redan nu! :)

När jag har städat ska jag plugga, om ungefär en vecka är vår konferens som vi jobbat massa med, och jag ska vara projektledare den dagen så är lite nervös och har mycket att planera innan dess.

Imorgon ska jag jobba så får se om det blir någon utgång ikväll eller inte, det får framtiden utvisa :)


Dåligt uppdaterat!

Nu har det varit väldigt dåligt uppdaterat på sistone, men jag har profiterat mina vänner istället för att sitta vid datorn. Har som sagt varit hemma och umgåtts i nynäs, och jag åkte tillbaka upp till Åre i måndags. Så nu är jag här igen och skolan fortsätter i fullt tempo, min bil står här och är genomfrusen, min nya bil är hemma i nynäs och förhoppningsvis kommer pappa med den imorgon så jag slipper åka buss!

Jag trodde att de två tidigare mornarna när jag har gått 20 min i 20 minus för att komma till bussen har varit jobbigt, men idag utmanade jag mig och tog skidor och stavar på axeln och pjäxorna i en väska och började knata, det var trögt, speciellt såhär på morgonen...

Men det kommer så vara värt det när jag får åka skidor idag, ser ut att bli kalasbra väder! Och till kvällen blir det utgång med en massa folk få kapten röd kommer på besök! :)

Dagen imorgon är full av skidåkning, ska bli hur grymt som helst :)

Bild från copperhills spa där vi hade lektion igår hihi


RSS 2.0